Concurs repetat prin cererea ofertei de preț privind achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100m pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița,



Primăria comunei Dîngeni  anunță concurs repetat prin cererea ofertei de preț privind achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100m pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița, cu construcția camerei tehnologice a puțului, inclusiv montarea echipamentelor de pompare a apei din puțul forat în castelul de apă a sistemului de alimentare cu apă a localității.

Data limită de depunere a ofertei de preț 15.09.2022, ora 11:00

Data concursului 15.09.2022, ora 11:00, s. Dîngeni, r. Ocnița, sala de ședințe.

Obținerea informației suplimentare:

APL Dîngeni, tel. 027171221, fax 027171501. Mihail Niculcea, primar - 078680696

(autoritatea contractantă este și beneficiara lucrării).

Procedura de COP privind ”achiziționarea lucrărilor de executare a unui puț forat la adâncimea de 100 m.”pentru alimentare cu apă potabilă a s. Dîngeni, r. Ocnița, cu construcția camerei tehnologice a puțului, inclusiv montarea echipamentelor de pompare a apei din puțul forat în castelul de apă a sistemului de alimentare cu apă a localității, publicată pe portalul www.civic.md.

Invităm operatorii economici interesați, care pot satisface necesitățile, să participe la procedura de achiziție privind procurarea bunurilor specificate în documentele anexate pe link- https://drive.google.com/.../1TEls1KvWs.../view...

pentru mai multe detalii consultați site-ul: www.civic.md,

e-mail: primaruld@mail.ru

* Proiectului “Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernarea locală”, implementat de Fundația SKAT, este finanțat de către Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare.