ADRA Moldova solicită ofertă de preț pentru Aparate de aer condiționatINTRODUCERE

Agenţia Adventistă pentru Dezvoltare, Refacere şi Ajutor (ADRA) este brațul umanitar global al Bisericii Adventiste de Ziua a șaptea – parte a comunității adventiste de 20 de milioane, cu sute de mii de biserici la nivel global și cea mai mare rețea integrată de asistență medicală și educație din lume. ADRA oferă ajutor și asistență pentru dezvoltare persoanelor din peste 118 țări – indiferent de etnie, afiliere politică, sex sau asociație religioasă. Prin parteneriatul cu comunitățile, organizațiile și guvernele locale, ADRA este capabilă să livreze programe relevante din punct de vedere cultural și să construiască capacitatea locală pentru o schimbare durabilă.

CONTEXT

ADRA Moldova în cadrul proiectului "Life-saving humanitarian aid for the conflict-affected population and refugees in Ukraine and neighboring countries, with a focus on the elderly, women and children" tinde să ofere soluții pentru îmbunătățirea condițiilor în centrele de tranzit. În acest context, ADRA Moldova solicită oferte de preț pentru procurarea a 4 aparate de aer condiționat pentru centrul de tranzit din Vadul lui Vodă.


Aparat de aer condiționat

Caracteristici tehnice minime

Capacitate racire: 9000 BTU

Nivel zgomot: max 25

Regulare viteza ventilator: da

Timer oprire/pornire: da

Filtru aer: da

Regimuri de baza: Răcire/încălzire

Putere racire: min 2.50

Putere incalzire: min 2.60

Compresor: On/Off

Ofertele de preț pot fi expediate la adresa de e-mail logistics@adra.md sau pot fi depuse la oficiul ADRA Moldova – Chișinău, str. Gheorghe Asachi 26/1., până pe data de 30 august ora 10:00.