Știri și Comunicate ONG din Moldova

”Vreau și eu să învăț” – campania de colectare a rechizitelor școlare pentru copiii defavorizați

Anual, în Republica Moldova sute de copii sunt lipsiți de posibilitatea de a merge la școală din cauza sărăciei din țară. flayer concordia

În acest sens, în perioada 24-27 august 2017, A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” va desfășura campania de colectare a rechizitelor școlare pentru cca 2600 de copii defavorizați din diferite regiuni ale țării. Voluntarii CONCORDIA vor colecta rechizitele în incinta magazinelor METRO 1 (str. Chișinău 5 , Stăuceni) și METRO 2 (Bd. Dacia 61), în intervalul de timp 11.00 - 18.00.

De asemenea, puteți dona rechizite școlare la sediul organizației noastre, unde vă așteptăm cu drag, la următoarea adresă: Str. A. Corobceanu 13/1, MD-2004 Chișinău, T +373 22 234991.

Rechizitele colectate de către voluntarii noștri vor fi distribuite copiilor orfani, rămași fără îngrijire părintească, copii din familii social-vulnerabile, care beneficiază de serviciile sociale ale organizației noastre. Astfel, acești copii vor fi asigurați cu rechizite școlare, fapt ce le va permite să se bucure deplin de dreptul lor unic de a învăța!

Despre activitățile desfășurate de către CONCORDIA Moldova puteți afla mai multe pe www.concordia.md

 

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md