O nouă ediție de Connector la Orange Digital Center: Pe 17 mai descoperă cum să creezi produse pentru clienții tăi prin Design Thinking



width=698

 

Pe 17 mai, vino alături de comunitatea Connector la hub-ul de învățare pentru viitor Orange Digital Center. Alături de 3 speakeri cu experiență în Design Thinking – Andrei Valcov, Mariana Gurghiș și Mihai Avram – vei avea ocazia să descoperi cum să creezi produse pentru clienții tăi, prin inovație și creativitate.

 

Design Thinking este o metodologie orientată spre nevoile utilizatorului, care folosește înțelegerea empatică, brainstormingul creativ și prototiparea iterativă pentru a dezvolta soluții inovatoare la probleme complexe în diverse domenii. 

 

În acest an, la Orange Digital Center, se desfășoară și prima ediție a unui curs de Design Thinking, în cadrul căruia 50 de participanți dezvoltă propriile proiecte pentru a veni cu soluții inovative și creative la problemele cotidiene ale utilizatorilor.

 

width=698

 

Cea de-a treia sesiune de Connector va avea loc offline, la Orange Digital Center și va fi structurată într-un workshop livrat de 3 speakeri, care vor veni cu perspective complementare asupra domeniului de Design Thinking:

 

  1. Andrei Valcov, expert în UX/UI, cu 6 ani de experiență în UX/UI Design și design grafic, pasionat de inovație și sustenabilitate. A colaborat cu ONG-uri, startup-uri, antreprenori locali și internaționali în domenii precum sustenabilitatea, energia verde, antreprenoriatul etic, sănătatea mentală și educația.

 

  1. Mariana Gurghiș, consultantă strategică a Ministrului Educației și Cercetării din partea USAID, Proiectul Tehnologiile Viitorului, cu expertiză atât în strategii educaționale și human-centred design, cât și în managementul produselor IT și Design Thinking.

 

  1. Mihai Avram, mentorul cursului de Design Thinking din cadrul Orange Digital Center, antreprenor, consultant în domeniul atragerii fondurilor și fondatorul agenției Enable din Republica Moldova, unde a reușit să atragă granturi în valoare totală de peste 10 milioane de euro. În 2018, a lucrat timp de 4 luni la New York unde a învățat despre Design Thinking, inovație și folosirea datelor în procesele decizionale.

 

În cadrul evenimentului, experții vor prezenta strategii și bune practici de folosire a Design Thinking pentru dezvoltarea unui produs autentic, care să răspundă necesităților clienților. Workshopul este dedicat persoanelor pasionate de tehnologie și de crearea celor mai bune soluții pentru clienți, lideri/e și manageri/e, studenți și studente, potențiali Product Manageri/e și fondatori/are de afaceri și startup-uri.

 

width=698

 

Connector: „Creează produse pentru clienții tăi prin Design Thinking” cu Andrei Valcov, Mariana Gurghiș și Mihai Avram va avea loc pe 17 mai  2024, ora 18:30, offline, la hub-ul de învățare pentru viitor, Orange Digital Center (str. Ion Creangă 1, Chișinău).

 

Agenda evenimentului:

18:00 - 18:30: Check-in & networking

18:45 - 19:00: Prezentarea Orange Digital Center și a comunității Connector

19:00 - 20:30: Workshop „Creează produse pentru clienții tăi prin Design Thinking”

20:30 - 21:00: Networking

 

Evenimentul este gratuit, însă locurile sunt limitate. Participanții vor fi acceptați în baza principiului primul venit, primul servit.

 

Înscrie-te la eveniment aici: https://bit.ly/Comunitatea_Connector

 

Comunitatea Connector este lansată de Fundația Orange și realizată în parteneriat cu Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, implementată de ambasadorii Connector în colaborare cu Acceleratorul de Inovații și Antreprenoriat Dreamups, sub umbrela Orange Digital Center.