LEAD 2019 Program de leadership pentru tineri jurişti din Republica Moldova (ediţia a 3-a, 2019)

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Vrei să contribui la schimbare?
Vrei să devii lider în sistemul de justiție?
Vrei să fii parte dintr-o rețea puternică de tineri motivați?

Asociația INK împreună cu Centrul Român pentru Politici Europene – R.Moldova, cu sprijinul financiar al Ambasadei Olandei lansează apelul la candidaturi pentru ediția a 3-a a programului LEAD dedicat tinerilor juriști din Republica Moldova.

Programul LEAD 2019 se adresează tinerilor juriști din Republica Moldova aflați în primii 5 ani de carieră profesională (judecător, procuror, avocat definitive sau stagiar, asistent judiciar, notar, executor judecătoresc, consilier juridic, juristconsult, asistent universitar, polițist cu studii în drept etc.), masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Vom selecta cei mai buni 20 de tineri juriști care vor demonstra potențial de lideri și dorință de a fi factori de schimbare în sistemul de justiție. Îi căutăm pe acei tineri juriști care au curaj, inițiativă, iau decizii pe baza unor valori și principii bine conturate,  sunt motivați și decişi să lupte pentru opiniile și visurile lor!

Pentru a te înscrie în procesul de selecție, trimite-ne un dosar de candidatură care să conțină:

  • un CV,
  • o scrisoare de motivație de o pagină
  • un eseu de maxim 2 pagini în care să prezinți ideea ta concretă de schimbare din sfera justiției, pe care tu personal îți dorești să o implementezi în profesia ta, în instituția în care activezi sau în sistemul de justiție din Republica Moldova.  

Documentele trebuie redactate în limba română, mărimea caracterelor 11 și o distanţă de 1,5 între rânduri.
Trimite candidatura ta în limba română  la adresa [email protected] până pe 11 noiembrie 2018, ora 23:59.

Procesul de selecție constă din:
– preselecția candidaturilor (12-18 noiembrie 2018) și
– interviuri cu candidaţii preselectaţi (23-25 noiembrie 2018).

Rezultatul final va fi comunicat până la data de 14 decembrie. Toți candidații, atât cei admiși cât și cei respinși în diferitele etape de selecție, vor fi informaţi prin e-mail.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, intră pe www.ink.org.ro. Ne găsești și pe Facebook la adresa www.facebook.com/LEADMoldova.

Aşteptăm candidatura ta!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.