Oportunitate de voluntariat în Brăila, România

Stagiul de voluntariat  va avea loc în Brăila, România, în perioada martie - octombrie 2018. Proiectul va implica 6 voluntari.

Voluntarii vor lucra îndeaproape cu elevii din școli și licee din Brăila. Voluntarii vor promova voluntariatul ca alternativă a violenței și consumului de droguri. Ei vor învăța metode de educație non-formală și le vor pune în practică cu elevii din școli și licee pentru a combate violența și abuzul de substanțe. Ei vor avea activități și campanii cu partenerii noștri locali. Ei vor promova etapele Erasmus + și EVS.

Profilul voluntarilor

Vârsta voluntarilor trebuie să fie cuprinsă între 18 și 30. Persoanele selectate trebuie să fie serioase, active, entuziaste, să aibă spirit de echipă, disponibilitatea de a participa la activități de voluntariat cu tinerii. Voluntarii trebuie să sprijine organizația gazdă în îndeplinirea sarcinilor în funcție de activitățile proiectului. Voluntarii ar trebui să aibă o cunoaștere medie a limbii engleze. 

Transport, cazare, alimente

Organizația gazdă va acoperi cheltuielile de deplasare ale voluntarilor din țara de origine în Brăila, în limita impusă de Comisia Europeană. Transportul local în Brăila va fi acoperit integral de organizația gazdă. Fiecare voluntar va primi abonament lunar la compania de transport local. De asemenea, voluntarii vor primi lunar bani de buzunar și alocație pentru alimente.

Candidații interesați trebuie să trimită CV-ul și scrisoarea de motivare la adresa [email protected] cu subiectul "EVS Braila" pînă în 20.01.2018

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md