Oportunitate de voluntariat in Bulgaria

Locul: Blagoevgrad, Bulgaria

Durata: 12 luni (incepind cu 1 Decembrie 2017)

Participanti : 3 (Moldova, Ucraina, Georgia)

Proiectul "3E: EVS Eastern Express" își propune sa ofere tinerilor din Moldova, Ucraina și Georgia oportunitatea să învețe politici europene  în domeniul muncii pentru tineret și să aplice apoi cunoștințele dobandite la ei acasa, in educația formală si în rândul colegilor lor.

ACTIVITĂȚILE PRINCIPALE

Printre activitățile oferite voluntarilor sunt: ​ suport canalelor de comunicare ale organizatiei gazda, inclusiv mass-media; comunicarea cu partenerii internaționali, organizații de susținere a activităților de mobilitate internațională, cum ar fi training-uri și schimburile de tineri, care oferă informații despre Erasmus +; organizarea de evenimente sociale locale / ex cluburi de chat /, tandemuri de limbă și alte activități interactive pentru tineri, care lucrează cu baza de date Eurodesk și multe altele.

Fiecare voluntar va fi încurajat să își propună propriul proiect personal, o activitate care este benefică pentru grupul țintă. Principala metodologie utilizată pe tot parcursul proiectului este dialogul, învățarea prin practică și implicarea directă în activități. Ca rezultat, toti cei trei voluntari vor dezvolta o mai bună conștientizare a cetățeniei europene și a diferitelor competențe transversale inclusiv, cum ar fi competențele digitale, spiritul de inițiativă și antreprenoriat, abilități sociale și de comunicare internațională, managementul și abilități de prezentare.

CONDITII DE TRAI :

Voluntarii vor fi găzduiți în camere comune, cu un alt voluntar / de același sex / în apartament propriu cu baie, terasă și bucătărie, complet mobilat cu toate ustensilele de bucătărie necesare. Toate cheltuielile cu cazarea vor fi acoperite. Voluntarii vor fi implicați în activități de 30-35 de ore de lucru pe săptămână.

În fiecare lună, voluntarul va primi suma de 190 EUR pentru alimente și bani de buzunar.

PROFILUL VOLUNTARULUI :

  • 18-30 ani
  • Motivat
  • Capabil sa comunice in limba engleza
  • Cunostinte de baza ale computerului

Cei interesati sunt rugati sa trimita CVul la adresa electronica [email protected] si sa completeze formularul urmind linkul : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScnRKy7aK2asSL7V1saiVkOSmJLmfLK95cUY9YTLqNcuBJwww/viewform

Data limita: 22 Octombrie 2017

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md