Concurs privind selectarea responsabilului tehnic pentru construcția unui segment de drum în varianta albă cu lungimea de 1,8 km din s. Coada Iazului, com. Bilicenii Vechi, r-nul Sîngerei.

Ajută-ne să distribuim acest articol:

INVITAȚIE DE PARTICIPARE

La concursul privind selectarea responsabilului tehnic pentru construcția unui segment de drum în varianta albă cu lungimea de 1,8 km din s. Coada Iazului, com. Bilicenii Vechi, r-nul Sîngerei.

În baza unui concurs național, UCIP-IFAD va selecta în calitate de responsabili tehnic pentru supravegherea lucrărilor de execuție la construcția unui segment de drum în varianta albă cu lungimea de 1,8 km din s. Coada Iazului, com. Bilicenii Vechi, r-nul Sîngerei.

Detaliile privind scopul, descrierea activităților, criteriile de eligibilitate, precum și condițiile de participare le găsiți pe pagina web: www.ucipifad.md/achizitii/ cu numărul de înregistrare 31/18 PRRECI.

Întrebările cu privire la licitatie pot fi transmise la adresa de email: [email protected]

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.