Urmareste-ne pe LinkedIn

Fundația Est-Europeană solicită oferte comerciale pentru servicii de transport pasageri

Cadrul general 

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). Fundaţia Est-Europeană (FEE) este cea de-a cincea organizaţie naţională din cadrul Reţelei ”Fundaţiei Eurasia”, fiind organizaţia succesoare a Fundaţiei Eurasia în Moldova. Fondatorul unic al Fundaţiei este organizaţia non-profit ”Fundaţia Eurasia”, Washington, D.C. (SUA).

Conform planului de activitate al Fundaţiei, pentru anul 2018, sunt planificate o serie evenimente care necesită transportarea persoanelor atât pe teritoriul Republicii Moldova cât si în exterior. Numărul persoanelor transportate poate varia de la 1 la 50 persoane.     

 

Scopul

Scopul acestei solicitări de oferte comerciale este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anul 2018 o companie sau mai multe companii, în dependenta de numărul persoanelor necesar a fi transportate,  care va presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova cât şi în alte ţări,  după caz.

 

Sarcina tehnică:

 

Cerinţă

Descriere

Transport pasageri

Prezentarea opţiunilor de transport pasageri pentru autovehicole de diversă capacitate: autoturism, microbuz, autobuz (cu indicarea numărului maxim de persoane transportate)

Parcul de autovehicole

Prezentarea modelelor de autovehicole disponibile si cu care se vor presta serviciile solicitate

Şoferi experimentaţi

Prezentarea informaţiei privind experienţa şoferilor angajaţi în cadrul companiei.

Teritoriul prestării serviciilor

Republica Moldova, Ucraina, România, şi alte ţări europene după caz

 

Criterii de selecţie a companiei:

  • Experienţa companiei candidate (prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe);

  • Disponibilitatea unui şofer cu experienţă, inclusiv cu cunoştinţe ale regiunilor Moldovei cât şi a ţărilor europene, pentru întreaga perioadă de transportare a pasagerilor;

  • Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate;.

  • Avantaje în cazul semnării unui contract între Fundaţie şi Companie pe termen lung.

Dosarul de aplicare trebuie să conţină următoarea informaţie şi documentare:

Descrierea companiei, scurta descriere a experienţei şoferului, alte documente (certificatul de înregistrare, alte acte care atestă capacitatea companiei de a presta servicii auto) care atestă experienţa şi calificările necesare pentru îndeplinirea cerinţelor expuse în această cerere de ofertă;

  1. Oferta comercială care va include:

  • lista de preţuri şi variaţia acestora în dependenţă de modelul autovehicolului şi perioada de prestare a serviciilor. De indicat preturile cu TVA şi fără TVA;

  • o listă cu mai multe opţiuni de autovehicole;

  1. Specificaţiile tehnice ale autovehicolelor: modelul; anul producerii; dotarea.

 

Termenul limită de depunere a ofertelor comerciale este: 13 decembrie 2017.

 

Oferta comercială cu menţiunea – Ofertă servicii pasageri - se va expedia prin poşta electronică [email protected]sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: 022 23 53 43 x 122.

 

Despre Fundaţia Est-Europeană

Fundaţia Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md