Urmareste-ne pe LinkedIn

Fundația Est-Europeană anunţă concurs pentru selectarea companiei pentru prestarea serviciilor hoteliere

 

Cadrul general

Fundaţia Est-Europeană este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, constituită la nivel naţional în conformitate cu legislaţia Republicii Moldova (înregistrată de Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova la data de 03 noiembrie 2009). Fundaţia Est-Europeană (FEE) este cea de-a cincea organizaţie naţională din cadrul Reţelei ”Fundaţiei Eurasia”, fiind organizaţia succesoare a Fundaţiei Eurasia în Moldova. Fondatorul unic al Fundaţiei este organizaţia non-profit ”Fundaţia Eurasia”, Washington, D.C. (SUA).

 

Scopul concursului

 

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta pentru anii 2018 – 2019 o companie specializată în prestarea serviciilor hoteliere.

 

Sarcina tehnică

 

1) hotel de categorie 3 – 4 stele;

 

2) disponibilitatea de a oferi odaie single si de alt tip;

 

3) amplasarea hotelului în zona centrală (istorică) a municipiului Chisinău*;

 

4) servicii internet gratuite în odăile hotelului;

 

* sediul Fundatiei este pe str. 31 august 1989, nr. 98

 

Criterii de selectare:

 

Pentru o identificare mai simplă a companiei specializate în prestarea serviciilor hoteliere, iar ulterior contractarea acesteia pentru anii 2018 – 2019 în calitate de prestator de bază al Fundaţiei cu servicii hoteliere, se va atrage atenţie la următoarele lucruri:

 

 • oferta de preţ la serviciile prestate;

 • condiţiile de plată;

 • avantaje în cazul semnării unui contract între Fundaţie şi Companie;

  Companiile interesate vor prezenta dosarul de aplicare care va conţine în mod obligatoriu următoarele documente:

 

 • profilul companiei şi lista de clienţi + descrierea condiţiilor de colaborare;

 • oferta de preţ la serviciile solicitate, inclusiv cu reducerile oferite.

 • De indicat separat ratele fără TVA si cu TVA.

  Cerinţe faţă de companii

 • companii naţionale înregistrate oficial care posedă experienţă de cel puţin 2 ani în domeniul prestării de servicii hoteliere;

  Termenul limită de depunere a ofertelor este: 13 decembrie 2017, orele 18:00.

 

 Oferta comercială cu menţiunea – Concurs companie servicii hoteliere - se va expedia prin poşta electronică [email protected], prin fax la numărul (022) 54 23 38 sau se va depune personal la sediul Fundaţiei: str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, Chişinău

 

 

Pentru întrebări: Oxana Zanoga, analist financiar, pe adresa e-mail: [email protected] sau la numărul de telefon: (022) 23 53 43.

 

Despre Fundaţia Est-Europeană

 

Fundaţia Est-Europeană sprijină consolidarea democraţiei şi contribuie la dezvoltarea durabilă a societăţii moldoveneşti prin intermediul programelor educaţionale, asistenţei tehnice şi programelor de granturi care promovează dezvoltarea societăţii civile, consolidează buna guvernare şi mass-media şi contribuie la prosperitatea economică.

 

Fundaţia Est-Europeană îşi concentrează activităţile în trei domenii prioritare: Dezvoltare Economică, Promovarea Bunei Guvernări şi Acţiuni Sociale. În realizarea obiectivelor sale, FEE respectă principiile de egalitate şi nediscriminare.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md