Știri și Comunicate ONG din Moldova

Lansarea reţelei Erasmus+ Youth. Info Centre în 7 ţări ale Europei de Est şi regiunea Caucazului

19420899 10212248907071017 2069087066337195512 n
 
 
       
 
 
 
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 .
          
 
 
          În perioada 20-23 iunie 2017, la Varşovia, Polonia, SALTO EECA a organizat şedinţa de planificare şi evenimentul de lansare a reţelei Erasmus+ Youth. Info Centre în 7 ţări ale Europei de Est şi regiunea Caucazului - Armenia, Azerbajan, Belarus. Georgia, Moldova, Ucraina şi Rusia.
 
         Scopul principal al reţelei Erasmus+ Youth. Info Centre este de a oferi şi distribui de informaţii despre oportunităţile programului Erasmus+: Youth in Action pentru tineri şi organizaţii de tineret, precum şi susţinerea în implementarea calitatică a proiectelor.
 
OBIECTIVELE Erasmus+ Youth. Info Centru sunt:
1. Consolidarea colaborării dintre organizaţiile din Republica Moldova, ce activează în cadrul programului Erasmus+: Youth in Action şi implicarea noilor organizaţii intereste;
2. Consolidarea capacităţilor organizaţiilor de tineret în calitate de parteneri calitativi a proiectelor Erasmus+: Youth in Action;
3. Implicarea factorilor de decizie în politici de tineret în activitatea internaţională de cooperare în domeniul tineret;
4. Informarea tinerior despre oportunităţile programului Erasmus+: Youth in Action, inclusiv a celor cu oportunităţi reduse.
 
BENEFICIARII Erasmus+ Youth. Info Centru sunt:
1. Organizaţii de tineret şi lucrători de tineret;
2. Tineri;
3. Actorii cheie, implicaţi în promovarea politicilor de tineret.
 
        Activitatea Erasmus+ Youth. Info Centru în Moldova va fi gestionată de către Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” cu suportul SALTO EECA începând cu luna iulie 2017.
 
        Pentru detalii privind activitatea Erasmus+ Youth. Info Centru în Moldova ne puteţi contacta prin e-mail, puteţi scrie mesaj pe facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova/, sau ne puteţi suna la numărul de telefon (022) 549 287.
 
         Daţi Like şi Follow la pagina noastră facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova/ pentru a urmări noutăţile despre activitatea noastră şi oportunităţie oferite de Info Centru!
 
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md