Stagii

Oportunitate de stagiu/voluntariat pentru studenții sau absolvenții de la facultățile: journalism, comunicare si relatii publice, marketing si economie

Despre FSEA:

Alianța Întreprinderilor Străine Mici în Moldova (FSEA) este o asociație patronală bazată pe calitatea de membru fondată în martie 2016 de trei antreprenori americani. Misiunea noastră este de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri favorabil pentru dezvoltarea  întrprinderilor mici și mijlocii care activează în Republica Moldova.

Pe cine cautăm:

Iti doresti o cariera in domeniul marketingului, comunicării și a PR-ului? Noi iți oferim cel mai bun mod de a obține experiență într-un domeniu ce se extinde atat de repede, să lucrezi într-un mediu internațional, să interacționezi cu oameni de afaceri și să fii implicat în proiecte importante.

Responsabilități:

Avem nevoie de o persoana care sa mențina un brand puternic pentru FSEA, si asta include comunicare externă și activități de marketing pe rețelele noastre de socializare, menținerea paginii web, scrierea noutăților, participarea la evenimentele noastre, promovarea FSEA și menținerea unei legaturi puternice cu membrii și partenerii noștri 

Livrabile și termene:

Acest internship este deschis pentru următorul an de studii aproximativ 5-8 ore pe săptămână, unde veți lucra la diverse proiecte pe partea de comunicare și le veți raporta Directorului Executiv FSEA.

Vom avea nevoie de creativitate în scris, de cunostințe de limbă engleză și româna avansat, și de cunostinț în mediului online. Pentru celelalte lucruri, noi te vom ajuta să dobândești toate abilitățile care iți vor fi de mare folos în cariera ta!

Modalitate de aplicare

Pentru a aplica trebuie să ne trimiți CV-ul tău și o scrisoare de intenție răspunzând la intrebarea “De ce eu aș fi cel mai bun pentru internshipul acesta?” la [email protected], Liliana Busuioc, FSEA Executive Director

 Pentru mai multe informatii despre FSEA intrati pe site-ul nostru: www.fsea.md

Termenul limită 17 septembrie 2017

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md