Training Course "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects" in Aiud, Romania

In perioada 1-9 iulie 2017 la Aiud, Romania, 4 lucratori de tineret din cadrul Institutului de Instruire in Dezvoltare "MilleniuM" au participat la cursul de instruire "Reduce, Reuse, Recycle in Youth Projects". Cursul destinat lucratorilor si liderilor in domeniul tineretului din 8 tari (Armenia Azerbajan, Bulgaria, Italia, Letonia, Macedonia, Moldova, Romania, Spania, Tunisia), a fost implementat de catre Societatea pentru Consum Responsabil din Romania. 

Scopul cursului a constat de a transmite celor 29 de lucratori si lideri in domeniul de tineret intelegerea despre impactul asupra mediului ambiant a activitatii de zi cu zi in proiectele de tineret. 

In cadrul cursului au fost abordate urmatoarele subiecte: schimbul de experienta si de bune practici pentru a crea proiecte de tineret cu mai responsabile in raport cu mediul ambiant; dezvoltarea metodelor si instrumentelor ce ar permite integrarea in proiectele de tineret a conceptului de 3 R (Reduce, Reuse, Recycle) si de a avea proiecte mai responsabile in raport cu mediul ambiant.

Rezultatul cursului va fi organizarea unui eveniment educational care va include metodele si instrumentele analizate in cadrul cursului in scopul promovarii la tineri a constientizarii impactului asupra mediului ambiant si dezvoltarii unii atitutini responsabile fata de mediu.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md