CRJM vine la Cahul și te invită la lecția publică „Supremația legii și provocările justiției în Republica Moldova”

✅ Ce este democrația și care este rolul ei într-un stat de drept? 
✅ De ce este importantă existenta unei justiții independente și echitabile într-un stat democratic? 
✅ Care sunt provocările justiției în Republica Moldova? 

🔜 Vino, pe 1 noiembrie 2017, la lecția publică „Supremația legii și provocările justiției în Republica Moldova” la Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu din Cahul și descoperă, alături de experți, aspectele cheie ale unei democrații adevărate precum și principalele provocări ale Moldovei la capitolul justiție. 

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

 

Copy of lectia publica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecția publică va avea loc la 1 noiembrie 2017, cu începere de la ora 11.20, în incinta blocului principal al Universitatea Bogdan Petriceicu Hasdeu, blocul universitar I, sala „Grigore Vieru”.

Evenimentul este organizate de Centrul de Resurse Juridice și Expert Forum (EFOR) în cadrul proiectului „Consolidarea societății civile din Moldova pentru a cere justiție” implementat cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Biroului Internațional pentru Justiție Penală și Aplicarea Legii al Ambasadei SUA în Republica Moldova.

 

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md