Urmareste-ne pe LinkedIn

Conferința Națională ”Platforme Educaționale Online”, 17 decembrie

aise logo Ro 

 

 

 

În atenția profesorilor, învățătorilor și lectorilor universitari din Republica Moldova,

În data de 17 decembrie 

Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (www.aice.md)

în parteneriat cu 

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării  și 

Rețeaua Educațională iEARN-Moldova 

va organiza

CONFERINȚA NAȚIONALĂ

PLATFORME EDUCAȚIONALE ONLINE

FORMULAR DE ÎNREGISTRARE

 

Platformei Educaţionale Online pentru Cadrele Didactice din Republica Moldova (Facebook) este o comunitate virtuală de pedagogi pasionați de integrarea platformelor web 2.0 în educație. La fiecare două săptămîni moderatorii platformei postează informații cu privire la diverse resurse online utilizate în educație, cum ar fi exemple de website-uri utile, planuri de lecții, modele de proiecte naționale și internaționale cu utilizarea TIC, tutoriale, etc. Participanții învață cum să utilizeze diverse instrumente web în procesul de predare-învățare-evaluare în conformitate cu Standardele de competențe digitale pentru cadrele didactice din învățământul general publicat de către Ministerul Educației în anul 2015. 

Anul acesta evenimentul va fi organizat sub genericul Proiectului ”Anul Limbilor Europene în Republica Moldova 2017-2018” și va încuraja abordarea transdisciplinară și colaborarea dintre cadrele didactice care predau diverse discipline. Evenimentul va avea loc în incinta Institutului Muncii, str Zimbrului 10, Sala de Conferințe, 10.00 - 15.00.

Vă așteptăm cu drag la evenimentul nostru!

 

Roll up 3

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md