Cum cucerești lumea prin discurs ?

Asociația Studenților în Drept, USM, apreciind comunicarea ca un instrument de importanță vitală în ”creșterea” noii generații, indiferent de domeniul de activitate în care aceștia își doresc să activeze, invită tinerii la o ”întâlnire cu limba română” alături de Vera NASTASIU, antrenor de dicție și discurs public, cu genericul: ”Cum cucerești lumea prin discurs?Cum cucerești lumea prin discurs? cu Vera Nastasiu ”.

Vera Nastasiu este jurnalist, formator și moderator a numeroase cursuri de dicție, discurs public, imagine publică și comunicare cu mass-media, cunoscută de reprezentanții celor mai diverse domenii de activitate ca un adevărat profesionist în domeniul lingvisticii.

Scopul evenimentului rezidă în sensibilizarea tinerilor care își fac studiile universitare sau post-universitare, precum și despre importanța vorbirii corecte, a eticii conversaționale și flexibilității vocabularului, astfel încât acestea să devină o obișnuință.

Astfel, toți doritorii sunt așteptați  vineri, 13 octombrie, 2017, ora 14:00 în aula 216 a Blocului de Studii nr. 2 (Facultatea de Drept), Universitatea de Stat din Moldova.

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md