Urmareste-ne pe LinkedIn

Mândru că sunt din Moldova- concurs foto

Copii cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, Republica Moldova precum și originari din Republica Moldova sunt invitați să participe la un concursul De Sărbători… Acasă din cadrul  campaniei ,,Mândru că sunt din Moldova”, care se va desfășura în perioada 1 decembrie 2017 – 30 decembrie 2017.

Scopul campaniei este de a asigura o comunicare eficientă între copii care locuiesc în Moldova și copii originari din Republica Moldova, indiferent de țara lor de reședință la moment.

Instrucțiuni pentru participanți:

 

  1. Fă o poză a localității tale de baștină (de dorit o poză reprezentativă, un loc istoric, un monument, etc);
  2. Postează poza pe pagina ta dintr-o rețea de socializare cu #hashtag - #mandrucasuntdinMoldova și o scurtă descriere a pozei făcute, indicând specificul acelei localități și de ce ai ales anume acest loc. Apoi îndeamnă-ți prietenii stabiliți cu traiul peste hotare, să comenteze postarea ta cu o poză asemănătoare. Postarea care va avea cele mai multe aprecieri și comentarii va fi câștigătoare la categoria “Cea mai populară”;
  3. Print screen-ul/ link-ul postării cu mesajul postat va fi expediat la adresa de e-mail: [email protected], pentru a intra în concurs, cu un mesaj care să cuprindă: numele, prenumele participantului, localitatea, precum și vârsta acesteia.

Comisia mixtă a juriului va aprecia pozele și le va oferi premii la următoarele categorii:

  1. Cea mai populară pe rețelele de socializare (aleasă în urma aprecierilor și comentariilor care vin în susținerea pozei date);
  2. Cea mai ingenioasă/ originală (un loc deosebit cu o descriere corespunzătoare);
  3. Cea mai semnificativă (adică cu cea mai semnificativ mesaj ce va caracteriza locul din poză);

Data limită de aplicare pentru concurs este de 30 decembrie 2017.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne contactați, tel. 022250494-Nadejda

23915764 737376079782952 3437378081390008573 n

 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Gazduit pe amplica.md