Concurs pentru selectarea experților în dezvoltarea politicilor organizaționale



Concurs pentru selectarea experților în dezvoltarea politicilor organizaționale

Tipul contractului: Prestări servicii.

Context: Proiectul „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere”  implementat cu suportul financiar al Uniunii Europene și Fundației „Friedrich Ebert”

Scopul acestui Termen de Referință (ToR) este de a stabili cerințele, obiectivele și criteriile de selecție pentru angajarea unui expert sau a unei companii de expertiză responsabile de elaborarea și adaptarea documentelor interne pentru AO Dezvoltare prin Implicare. Acest document furnizează detalii esențiale pentru persoanele interesate și pentru organizație în procesul de selectare și contractare a expertului sau companiei care să ofere serviciile necesare pentru dezvoltarea politicii organizaționale și a altor documente interne specifice.

Denumirea organizației contractante: Asociația Obștească Dezvoltare prin Implicare

  1. Obiectul achiziției: Servicii de instruire

Expertul/experta sau compania de expertiză responsabilă va elabora documente interne pentru AO Dezvoltare prin Implicare conform cerințelor specifice și nevoilor organizației.

 

  1. Documente de elaborat/adaptat

a. Procedură internă privind resurse umane ale Organizației.

b. Politica internă de protecție și confidențialitate a datelor cu caracter personal.

c. Politica de contabilitate

d. Politica de salarizare/Grila de salarizare.

e. Politica de achiziții.

 

  • Calificările Cerute pentru Expert

Formatorul va fi responsabil:

Expertul trebuie să îndeplinească următoarele calificări:

a. Licență în domeniul politicilor sociale, politicilor interne, drept sau alte domenii relevante.

b. Cel puțin 2 ani de experiență pe domeniul de intervenție.

c. Experiență de lucru cu organizații non-guvernamentale.

d. Experiență în organizare, moderare, facilitare în grupuri, cercetare, consultanță la nivel local/național, instruiri.

e. Minim 2 contracte similare anterior implementate cu succes.

  • Cerințele Dosarului de Participare

Formatorii interesați trebuie să transmită un dosar, care să conțină: 

  1. CV–ul cu indicarea experienței anterioare relevante;
  2. Oferta financiară ( în cazul persoanelor fizice va fi prezentată oferta finală care va include toate contribuțiile obligatorii).
  3. Specificația tehnică (conținutul și metodologia de elaborare a politicii)

#Oferta financiară va fi elaborată la cota 0 TVA. Plata va fi indicată per zi de lucru pentru fiecare lot (politică organizațională), conform capitolului II și va fi efectuată în MDL (Leu Moldovenesc).

V. Criteriile de evaluare pentru selectarea expertului sau companiei de expertiză responsabile de elaborarea și adaptarea documentelor interne pentru AO Dezvoltare prin Implicare sunt următoarele:

Criteriu

Punctaj

Descriere

Experiență pe domeniul de intervenție

20

Evaluarea se va realiza pe baza experienței dovedite în domeniul politicilor sociale, politicilor interne, drept și alte domenii relevante, cu o activitate continuă de minim 2 ani în aceste domenii.

Calitatea metodologiei propuse

30

Evaluarea se va concentra pe calitatea și coerența specificației tehnice propuse pentru elaborarea și adoptarea documentelor interne, inclusiv pentru resurse umane, protecția datelor personale, politici de salarizare și achiziții.

Oferta financiară

50

Evaluarea va lua în considerare oferta financiară prezentată, cu punctaj maxim acordat pentru oferte competitive și echitabile în raport cu serviciile oferite.

 

VI. Procedura de aplicare la concurs: companiile/persoanele interesate pot trimite dosarul la adresa electronică: dezvoltare.implicare@gmail.com , cu subiectul mesajului: EXPERT ÎN ELABORARE DE DOCUMENTE INTERNE

Termenul limită de prezentare a ofertelor:  5 mai 2024.  Dosarele expediate după expirarea termenului limită nu vor fi acceptate. Limba în care se prezintă ofertele comerciale: limba română.

 

Pentru detalii suplimentare, puteți contacta:  

A.O. Dezvoltare prin Implicare 

Tel: +37378141429.