Solicitare de oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane



Solicitare de oferte comerciale pentru servicii de transport de persoane

Tipul solicitării:

Solicitare de oferte

Data emiterii:

05 Februarie 2024

Termenul limită pentru oferte:

16 Februarie 2024, ora 18:00

Entitatea contractantă

Centrul CONTACT

Proiectul:

Sporirea rezilienței societății civile din Moldova

Finanțat de:

Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID)

Locul de desfășurare a activității:

Republica Moldova

 Scopul solicitării:

Identificarea și contractarea de lungă durată (cel puțin 2 ani) a unei companii sau a mai multor companii, care va/vor presta servicii transport pasageri pe teritoriul Republicii Moldova.

Centrul CONTACT, implementatorul proiectului „Sporirea rezilienței societății civile din Moldova”, finanțat de USAID Moldova, solicită oferte de preț pentru prestarea serviciilor de transport de persoane pe teritoriul Republicii Moldova.

DEPUNEREA OFERTELOR

Ofertele comerciale  vor fi transmise în format electronic la adresă de email: info.ong.contact@gmail.com  până pe data de 16 februarie 2024, ora 18:00 cu mențiunea: Ofertă servicii transport de persoane în subiectul emailului sau se va depune personal la sediul Centrului CONTACT: str. București, nr. 83, mun. Chişinău.

ÎNTREBĂRI DE CLARIFICARE

Întrebările cu privire la condițiile de desfășurare a concursului de oferte adresați-le în scris la: info.ong.contact@gmail.com  sau la numărul de telefon (022) 23 39 47(48) până la data de 14 februarie 2024, ora 18:00 cu mențiunea: Clarificări ofertă pentru servicii de transport în subiectul emailului.

 

OFERTELE VOR INCLUDE URMĂTOARELE DOCUMENTE:

  1. O scurtă prezentare a companiei care să descrie experiența de cel puțin 3 ani pe piața din Moldova în domeniul prestării serviciilor de transport persoane; numărul șoferilor, experiența acestora, cunoașterea regiunilor și profesionalismul acestora; numărul de mijloace de transport disponibile, tipul de mijloc de transport ca mărci și capacitate, numărul de mașini disponibile pentru transportarea persoanelor cu dizabilități (dacă există), dotarea mijloacelor de transport cu servicii suplimentare precum WiFi, servicii suplimentare precum ridicarea facturilor sau a bunurilor de greutate mică (ex: materiale pentru un eveniment) și alte informații relevante.
  2. Fotografii ale mijloacelor de transport disponibile.
  3. Confirmarea scrisă a companiei privind posibilitatea de plasare a comenzilor prin email și de achitare a serviciilor prin virament bancar după executarea acestora într-un termen convenit de comun acord.
  4. Denumirea oficială a companiei, un nume de contact, o adresă de e-mail și un număr de telefon pentru a facilita comunicarea între părți.
  5. Copia de pe certificatul de înregistrare. Doar companiile înregistrate oficial în R. Moldova pot depune ofertele în acest concurs.
  6. Copia de pe licența de transport de persoane.
  7. Copia asigurării de răspundere civilă a transportatorilor față de pasageri și oricare altă asigurare pentru pasageri și bagaje.
  8. Oferta de preț conform Tabelului 1: Formular pentru depunerea ofertei de preț.
  9. Cel puțin 3 referințe (nume, telefon, mail, compania ori instituția) care să confirme calitatea serviciilor prestate de companie.

Vă rugăm mult să depuneți dosarul complet de documente, deoarece dosarele incomplete ar putea fi discalificate.

OFERTA DE PREȚ

Oferta va fi prezentată pe foaia cu antet a companiei ori va fi însoțită de datele de contact complete ale companiei (denumirea oficială, adresa, mail, rechizitele bancare, persoană de contact, telefon) și va fi semnată de persoana autorizată. Prețurile vor fi exprimate în dolari lei moldovenești cu TVA 0%. Ofertele incomplete sau depuse după termenul limită nu vor fi examinate.

TABEL 1: Specificații tehnice. Formular pentru depunerea ofertei de preț

Număr de pasageri

Mijloc de transport

(tip)

Preț per km în raza mun. Chișinău

MDL, TVA0%

Preț per km

în țară

MDL, TVA0%

Preț per ora de așteptare

MDL, TVA 0%

4-7 pasageri

       

8-22 pasageri

       

Peste 23 de pasageri

       

 

CRITERIILE DE EVALUARE A OFERTELOR:

 Evaluarea ofertelor complete se va face după următoarele criterii de evaluare:

Criteriu

Cerințe obligatorii

Scor maxim

Experiența companiei 

 

·         Cel puțin 3 ani de experiență pe piața din Moldova în domeniul prestării serviciilor de transport persoane; numărul șoferilor, experiența acestora, cunoașterea regiunilor și profesionalismul acestora; numărul de mijloace de transport disponibile, tipul de mijloc de transport ca mărci și capacitate, numărul de mașini disponibile pentru transportarea persoanelor cu dizabilități, dotarea mijloacelor de transport cu servicii suplimentare precum WiFi, servicii suplimentare (20 puncte).

·         Reputația bună a companiei demonstrată de minim 3 referințe (10 puncte).

30

Oferta de preț

·         Oferta de preț, prezentată conform specificațiilor tehnice din Tabelul 1.

70

 

TOTAL

 

100