Solicitare de oferte de preț pentru achiziționarea echipamentelor IT și software



 Solicitare de oferte de preț pentru achiziționarea echipamentelor IT și software

Tipul solicitării:

Ofertă de preț

Data lansării:

24 ianuarie 2024

Termenul limită pentru oferte:

7 februarie 2024, ora 17:00

Entitatea contractantă

Centrul Național de asistență și informare CONTACT

Proiectul:

Sporirea rezilienței societății civile din Moldova

Finanțat de:

Agenția SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID)

Locul de desfășurare a activității:

Republica Moldova

Centrul CONTACT, implementatorul proiectului „Sporirea rezilienței societății civile din Moldova”, finanțat de USAID Moldova, solicită oferte de preț pentru achiziționarea echipamentelor IT și a programelor software în conformitate cu specificațiile tehnice prezentate în cele ce urmează.

Companiile interesate să participe la concurs sunt invitate să-și depună ofertele de preț conform Tabelului 1: Specificații tehnice. Formular pentru depunerea ofertei de preț.

DEPUNEREA OFERTELOR

Ofertele vor fi transmise în format electronic la adresă de email: info.ong.contact@gmail.com până pe data de 7 februarie 2024, ora 17:00 cu mențiunea Ofertă pentru achiziționarea echipamentelor IT și software în subiectul emailului.

ÎNTREBĂRI DE CLARIFICARE

Întrebările cu privire la condițiile de desfășurare a concursului de oferte adresați-le în scris la: info.ong.contact@gmail.com până la data de 2 februarie 2024, ora 17:00 cu mențiunea Clarificări privind achiziționarea echipamentelor IT și software în subiectul emailului.

OFERTELE VOR INCLUDE URMĂTOARELE DOCUMENTE:

  1. O scurtă prezentare a companiei ori CV-ul ofertantului în care este prezentată capacitatea companiei de a livra bunurile solicitate, experiența pe piață, diversitatea și calitatea bunurilor disponibile. La fel prezentarea va conține informații generale despre ofertant precum numele complet al companiei, adresa de mail, persoană de contact și un număr de telefon.
  2. Oferta de preț conform specificațiilor tehnice indicate în Tabelul 1.
  3. Extras din Registrul de stat al persoanelor juridice/Licența. Doar companiile înregistrate oficial în R. Moldova și cu o experiență de cel puțin 3 ani în vânzarea și distribuția de calculatoare, echipamente și soluții IT pe piața din Moldova pot depune ofertele în acest concurs.
  4. Minim 3 referințe din partea clienților companiei din ultimii 3 ani. Referințele vor include: denumirea entității; persoana de contact, telefon și adresa de email.

OFERTA DE PREȚ

Oferta va fi prezentată pe foaia cu antet a companiei ori va fi însoțită de datele de contact complete ale companiei (denumirea oficială, adresa, mail, rechizitele bancare, persoană de contact, telefon) și va fi semnată de persoana autorizată. Prețurile vor fi exprimate în dolari SUA cu TVA 0%, potrivit specificațiilor tehnice indicate în tabelul ce urmează. Ofertele incomplete sau depuse după termenul limită nu vor fi examinate.

Condiții necesare:

  • Toate bunurile ofertate vor fi în Moldova la momentul achiziției.
  • Oferta de preț va fi actuală minimum 60 de zile lucrătoare de la data transmiterii acesteia.
  • Toate bunurile din oferta de preț vor corespunde regulilor de achiziții ale Statelor Unite și Codului geografic USAID 110 (22 CFR §228), astfel ofertanții nu pot propune bunuri care sunt fabricate, asamblate sau transportate din următoarele țări: Cuba, Irak, Iran, Laos, Libia, Coreea de Nord, Siria, precum și nu pot propune bunuri produse de următoarele companii: Huawei Technologies Company, ZTE Corporation, Hytera Communications Corporation, Hangzhou Hikvision Digital Technology Company, Dahua Technology Company, AO Kaspersky Lab.

TABEL 1: Specificații tehnice. Formular pentru depunerea ofertei de preț (Apăsați pe tabel pentru a descărca formularul.) 

CRITERIILE DE SELECȚIE A OFERTANTULUI:

Evaluarea ofertelor se va face după următoarele criterii de evaluare:

Criteriu

Cerințe obligatorii

Scor maxim

Experiența companiei  

 

Cel puțin 3 ani de experiență în vânzarea și distribuția de calculatoare, echipamente și soluții IT pe piața din Moldova (20 puncte).

Reputația bună a companiei demonstrată de minim 3 referințe (10 puncte).

30

Oferta de preț

Oferta de preț, prezentată conform specificațiilor tehnice din Tabelul 1 și a condițiilor enunțate în prezenta solicitare, incluzând diversitatea și calitatea bunurilor propuse, termenele de livrare și garanție.

70

 TOTAL

 

100