AO Laolaltă anunță concurs de selectare a unui operator economic pentru prestarea serviciilor de confecționare și livrare a mobilierului urban pentru parcul public din satul Copceac, UTA Găgăuzia cu zone de agrement pentru copii, tineri și maturi.



AO Laolaltă anunță concurs de selectare a unui operator economic pentru prestarea serviciilor de confecționare și livrare a mobilierului urban pentru parcul public din satul Copceac, UTA Găgăuzia cu zone de agrement pentru copii, tineri și maturi.

Asociația Obștească Laolaltă anunţă concurs de oferte de preț privind selectarea unui operator economic pentru prestarea serviciilor de confecționare și livrare a mobilierului urban pentru parcul public din satul Copceac, UTA Găgăuzia. Concurs de oferte de preț desfășurat în cadrul proiectului „Enhancing Moldovan Society’s Capacity to Respond to the Refugee Crisis” finanțat de UNHCR și implementat de AO Laolaltă în cadrul Inițiativei „Moldova pentru Pace”.

Obiectivul concursului: Selectarea unui operator economic care va prestare servicii de confecționare și livrare a mobilierului urban pentru parcul public din satul Copceac, UTA Găgăuzia.

Rezultate aşteptate: Compania selectată va fi aleasă pentru a oferi servicii de confecționare și livrare a mobilierului urban pentru parcul public din satul Copceac, UTA Găgăuzia conform condițiilor solicitate de Asociația Obștească Laolaltă în prezentul document şi în baza contractului semnat între părţi (compania selectată şi AO “Laolaltă”).

Dosarul va include în mod OBLIGATORIU următoarele:

  • Extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice;
  • Termenii de Referință (semnat și ștampilat).

Modul de întocmire a ofertelor

Ofertele tehnice și financiare vor fi transmise în dosare separate. Ofertele financiare vor fi deschise numai după finalizarea evaluării ofertelor tehnice. Oferta financiară va conține data, semnătura olografă și amprenta ștampilei (în cazul în care operatorul economic deține ștampilă) sau semnătura electronică, datele bancare şi datele de contact (adresă, telefon fix, telefon mobil, e-mail).

Criterii de Evaluare:

  • 60 de puncte se vor oferi operatorului economic care va prezenta:
  • Oferta tehnică pentru realizarea sarcinii (în formă scrisă) - 30 de puncte;
  • Termenul de elaborare a - până la data de 28.12.2023 - 10 puncte;
  • Portofoliul de lucrări - 20 puncte.
  • 40 de puncte se vor oferi operatorului economic pentru oferta financiară cu cel mai mic preț. 

Anexa la Termenii de Referinţă

https://docs.google.com/document/d/1vnFjklKPHIeQq5maCH8fZkmze8YDn2bnH59aIbYDtlo/edit

 

Cerințe minime de calificare: Experiență de cel puțin 1 an în domeniul serviciilor solicitate. Operatorul economic va prezenta dovada executării în ultimii 1 an a cel puțin 2 contracte cu servicii similare executate.

Plata pentru serviciile prestate. Achitarea va fi efectuată în 2 tranșe egale, înainte și după recepționarea bunurilor. Transferul către prestator va fi efectuat în lei (MDL).

Termenul limită de executare a contractului este 28.12.2023.

Ofertele pot fi expediate în versiune electronică la adresa:  achizitii@laolalta.md.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este 07 noiembrie 2023, ora 23:59.

 

Pentru informații suplimentare

Sergiu Cibotaru, 069382266, achizitii@laolalta.md