Centrul Național Anticopruție angajeaza Bucatari



Bucătarul va trebui să cunoască și să implementeze cerințele de igienă la locul de muncă,

Va executa operațiuni preliminare a gătitului –sortarea , curăţarea, spălarea, divizarea şi mai apoi gătirea, fierberea, frigerea, coacerea, prăjirea;

Va cunoaște și pregăti preventiv semipreparatele, ale căror stoc se finisează pentru asigurarea prezenţei acestuia în mod continuu;

Bucătarul va cunoaște toate etapele preparării produselor din cadrul unității, va respecta gramajul fișelor tehnologice, timpul, temperatura și cantitatea necesară pentru preparare

Va întreţine ustensilele de bucătărie şi echipamentul din dotare curate după fiecare utilizare, iar săptămânal îl va prelucra cu soluţie dezinfectantă conform regulamentului de dezinfectare a utilajului.

Graficul de muncă: Luni-Vineri -07:00-16:00

Articol adaugat de: Adelina Ceban
Alte articole de la acest autor: