Promo

Fii Voluntar la Centru de Informare pentru Turisti

Distribuie prietenilor:


Asociația Națională pentru Turism Receptor din Moldova anunță o nouă etapă de selecție a voluntarilor pentru perioada Septembrie - Decembrie 2019 în cadrul Centrului de Informare pentru Turiști din Chișinău.

Dacă ești vorbitor începător sau avansat de limbă engleză, rusă, germană, italiană, spaniolă, poloneză, franceză sau oricare altă limbă străină și îți dorești să petreci timpul liber într-un mod educativ și într-un mediu în care zilnic înveți ceva nou, ești invitat să facă parte din echipa Centrului de Informare pentru Turiști.

Cei interesați trebuie să completeze formularul până la data de 18 septembrie 2019.

Prin activitatea lor în acest Centru, tinerii vor acumula experiență care va contribui la formarea lor profesională. La începerea stagiului, tinerii vor fi instruiți iar la finisarea lui vor primi un certificat de voluntariat, care va atesta colaborarea cu Centrul de Informare Turistică și experiența valoroasă acumulată.

Deasemenea, pe parcursul stagiului, voluntarii vor beneficia de posibilitatea de a participa la diverse training-uri/seminare, tururi de informare, excursii si participări la evenimentele organizate de ANTRIM sau în colaborare cu diferiți parteneri.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo