hackathon

Sporter formează o echipă de voluntari pentru Campionatul European și Campionatul Țărilor balcanice de motocros

Voluntarii organizației Sporter și-au dovedit în mod repetat profesionalismul la diferite evenimente sportive grandioase și serioase din țară. Din acest motiv, s-au înmulțit și invitațiile la diferite evenimente sportive naționale (cum ar fi și meciul de fotbal moldo-francez).

Și iată că echipa noastră de voluntari a primit o nouă provocare - Campionatul European și Campionatul Țărilor balcanice de motocros. Evenimentul este foarte serios și este susținut de Federația sportivă de motocros din Republica Moldova, sub patronajul Președintelui Republicii Moldova, Guvernului Republicii Moldova, precum și al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Pe data de 13 și 14 aprilie 2019, ne așteaptă un spectacol incredibil și cei mai buni sportivi. Posibilitatea de a fi voluntar la un astfel de eveniment îți va oferi o experiență incredibilă și te va scufunda în lumea „bucătăriei” interne a motorsportului.

Activități:

Vineri - 12 aprilie - 12.00 instruirea (o oră și jumătate);

Sâmbătă, 13 aprilie, de la 9:00 la 17:50;

Duminică, 14 aprilie, de la 8:00 la 17:20.

Deci, dacă deja ai împlinit vârsta de 18 ani, nu te temi de sunetul motoarelor și viteză, ești pasionat de sport și de organizarea evenimentelor serioase, ești responsabil și de încredere, indiferent dacă ești băiat sau fată, bărbat sau femeie - completează formularul https://forms.gle/NfiYjeXjbZNPUVYy9

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.