hackathon

Fundația „Regina Pacis” recrutează voluntari

Fundația „Regina Pacis” recrutează voluntari pentru participarea la campania de Crăciun „Încălzește o inimă”.

Campania va avea loc în perioada 22 – 23 decembrie 2018 și are drept scop colectarea produselor alimentare pentru pregătirea prânzurilor calde pentru bătrânii nevoiași. Colectarea va avea loc în câteva rețele de magazine din Chișinău.

În calitate de voluntar al Fundației „Regina Pacis” vei avea posibilitatea de a te dezvolta în plan personal și profesional:

  1. Participând gratuit la un curs de formare pentru pregătirea voluntarilor, unde vei avea posibilitatea să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare, competențele sociale și civice;
  2. Activând într-o echipă și stabilind relații de prietenie;
  3. Având oportunitatea de a interacționa cu diferite categorii de persoane.

Condiții de participare:

  • Vârsta peste 16 ani;
  • Seriozitate, implicare și respectarea programului stabilit;
  • Nu există condiții de participare legate de mediul socio-profesional din care provine voluntarul, de religie, sex etc.

Procedura de aplicație presupune expedierea CV-ului, până la data de 5 decembrie 2018, la adresa de email cvarzari@reginapacis.org

Mai multe detalii pot fi oferite la numerele de telefon +373 (22) 235 511 sau la +373 69 027 516. Persoană de contact Cristina Varzari.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Centrul de Plasament "Regina Pacis" |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.