hackathon

Fii voluntar la „Bucurie în Mișcare”

Echipa Bucurie în Mișcare caută tineri dornici de a emana energie pozitivă și zâmbete contagioase!
Dacă faci parte din această categorie, te invităm să te alături festivalului Bucurie în Mișcare 2018, care va avea loc pe data de 9 septembrie! Pentru a îți înscrie candidatura în rândurile voluntarilor, te rugăm să răspunzi la întrebările formularului de mai jos!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQ2_Ykdaub8orGEc4opS3lystmq6lZw1CV4tqBRyGYDsLZ5Q/viewform?c=0&w=1

Pornită în 2012, „Bucurie în Mișcare” este o caravană a sportului și a mișcării în comunitate, care până în prezent a traversat mai multe orașe din România, iar în anul 2016 a ajuns pentru prima dată în Republica Moldova. Evenimentele „Bucurie în Mișcare” își propun să promoveze sportul în masă, mișcarea și competiția în comunitate, dar și să fie un spațiu de promovare a educației pentru tineri. În anii 2016 și 2017, Festivalul a fost organizat atât în Chișinău cât și în alte 3 orașe din Moldova, reușind să implicăm pe această cale mii de copii și de persoane care iubesc mișcarea.

Pentru mai multe detalii și noutăți accesați pagina de Facebook a evenimentului.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.