hackathon

Bettery recrutează! Fii parte a echipei de organizare al celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY.

 

echipa2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ești în căutarea oportunităților de dezvoltare? Îţi place să fii implicat în activităţi care crează impact atât asupra ta cât şi a societăţii din jur, eşti o persoană proactivă şi comunicabilă? Perfect! Aplică pentru a deveni membru a echipei de organizare a celui mai tare proiect de dezvoltare personală – BETTERY ediția III, 2018!

Ce este Bettery ?
BETTERY este un proiect de dezvoltare personală organizat de Camera Tinerilor Antreprenori (JCI) Chișinău. Conceptul proiectului are la bază teoria doctorului Maxwell Maltz “21 Day Habit Theory”, care susține că sunt necesare 21 de zile pentru a-ți crea o deprindere nouă. Astfel, proiectul urmărește să ofere tinerilor oportunităţi pentru a deprinde obișnuițe specifice oamenilor de succes, prin implementarea acestei teorii în practică.

În acest sens, proiectul BETTERY este format din două etape: (1) partea teoretică- care cuprinde un set de training-uri, discuţii panel și workshop-uri susţinute de speakeri cu un background puternic în dezvoltare personală, (2) partea practică – ce implică 21 de zile de provocări, activităţi practice şi experienţe de neuitat.

Cei curioși să afle detalii despre provocările şi experienţele prin care au trecut participanţii primei ediții a proiectului, pot accesa: http://diez.md/2015/05/29/trezire-la-5-jogging-lectura-cum-participantii-bettery-au-dezvoltat-noi-deprinderi-in-21-de-zile/

Cum pot să aplic?
Dacă te-am intrigat și îți dorești să fii parte a echipei de organizare BETTERY ed. III, atunci te rugăm să completezi formular de aplicare online. Direcțiile de activitate în care te poți implica pe parcursul proiectului sunt următoarele: (1) Comunicare şi PR, (2) Resurse Umane, (3) Relaţii externe/ Parteneriate, (4) Logistică și Secretariat.

Termenul limită de aplicare este 12 august 2018, ora 23:59. După data de 11 august, candidaţii selectaţi vor fi contactaţi pentru un scurt interviu.
*Implicarea în proiect este pe bază de voluntariat și nu presupune remunerări financiare.

Cât timp va dura implicarea mea în echipa de organizare ?
Ediţia III a proiectului Bettery, va fi lansată în septembrie 2018. Toate activităţile de organizare, planificare şi implimentare vor începe din 15 august 2018 şi vor dura până în 15 noiembrie 2018. Apreciem responsabilitatea şi dorinţa de implicare activă a fiecărui membru.

Pentru informații suplimentare referitor la proiect, puteți contacta:
1. Adelina Iucal (Manager de Proiect) - email: adelina.iucal@gmail.com;


Detalii din culise şi poze de pe tot parcursul BETTERY ed.I, vedeţi pe facebook:
https://www.facebook.com/bettery.jci/?fref=ts şi instagram: https://www.instagram.com/bettery.jci/

Amintim că Junior Chamber International (JCI) este prima rețea globală de tineri cetățeni activi, având peste 200,000 de membri în 115 ţări ale lumii. Scopul JCI este de a contribui la progresul economic al întregii societăți, oferind tinerilor oportunitatea de a-şi dezvolta calităţile de lideri, spiritul de colaborare, responsabilitatea socială şi spiritul întreprinzător, necesare pentru a produce schimbări pozitive. În prezent, JCI are statut consultativ în Organizația Națiunilor Unite și a Consiliului Europei.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: JCI Chisinau |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.