Fii Voluntar! Vino şi tu în tabăra Academia TA!

Ajută-ne să distribuim acest articol:

a1Programul „Academia TA” organizat anual de Centrul Republican pentru Copii şi Tineret Artico, necesită sprijinul voluntarilor înzestraţi cu creativitate şi spirit civic.

Acest program inovativ se bazează pe dorinţa copiilor între 5 şi 14 ani de a socializa şi în perioada vacanţei de vară. “Academia TA” le oferă copiilor tot ce-şi pot dori de la o tabără adevărată.

 Învăluiţi într-o lume de poveste, copiii învaţă jocuri noi, creează propriile poveşti, confecţionează jucării şi decoruri la ateliere de creaţie, îşi descoperă noi talente şi abilităţi. Pe lângă toate acestea, ei au ocazia să întâlnească noi prieteni, să comunice deschis şi să-şi susţină ideile.

Cei care doresc să devină voluntari vor urma un curs de formare cu specialiştii Artico unde vor fi iniţiaţi în tehnici şi metode de lucru interactive.

Voluntarii vor avea posibilitatea să înveţe noi metode de lucru cu cei mici şi de a propune diverse activităţi pe durata programului de vară.

De ce să te implici sau ce îţi putem oferi?

  • Un mediu plăcut de lucru, echipamente şi materiale pentru desfăşurarea activităţilor alături de ceilalţi membri, voluntari;
  • Contract de voluntariat cu posibilitatea de a obţine şi un carnet de voluntar.
  • Oportunitate de dezvoltare personală, o şansă de a-ţi descoperi propriul potenţial, de a-ţi dezvolta creativitatea şi alte competenţe utile pentru viitorul tău.
  • Şansa de a participa la diverse ateliere, acţiuni de formare şi alte activităţi de dezvoltare personală;
  • Dobândiriea unei experienţe de muncă în cadrul unei organizaţii non-guvernamentale şi dobândirea de experienţă în management de proiect;
  • Experienţa acumulată va fi un plus pentru CV-ul tău;
  • Posibilitatea de a-ţi alege programul de lucru şi modalitatea de implicare în funcţie de disponibilitatea ta precum şi de interesele de dezvoltare proprii.

Profilul participantului:

  1. În acest an tabăra va fi deschisă în perioada 6 iunie – 12 august 2016;
  2. Programul taberei reuneşte pe o perioadă de două săptămîni pentru o tură, de luni până vineri, între orele 07:45-18:00, la adresa Ştefan cel Mare 169, Centrul Republican pentru Copii şi Tineret Artico;
  3. Până în prezent, aproximativ 4 000 de participanţi, copii şi-au petrecut timpul în mod creativ, fiecare participant plecând acasă îmbogăţit cu ceva nou.

Vrei să faci parte din vacanța copiilor, să legi noi prietenii şi să formezi caractere puternice? Ai 18 ani şi mai mult şi dispui de timp liber?

Aşadar, tot ce ai de făcut este să trimiţi CV-ul la emailul articomobility@gmail.com, până la data de 20.05.2016 cu mesajul: “Vreau să fiu voluntar”.

Vă vom contacta noi pentru a stabili alte detalii.

Vă aşteptăm cu drag!

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.