hackathon

Devino voluntar în campania „Masa Bucuriei”. Transformă timpul în super putere!

Gabi

La data de 23 aprilie, Misiunea Socială „Diaconia” desfăşoară campania Masa Bucuriei.  În această zi, sute de voluntari din întreaga ţară se vor mobiliza pentru a îndemna lumea să doneze produse alimentare în susţinerea persoanelor nevoiaşe. Diaconia te îndeamnă să aplici în calitate de voluntar şi astfel, ai şansa reală să devii un Super Erou în viaţa unei persoane care are nevoie de ajutorul tău.

În ziua campaniei, voluntarul este mesagerul nevoii sutelor de persoane care duc un trai la limita existenţei. Împreună cu echipa sa, voluntarul îndeamnă cumpărătorii din magazine să doneze produse alimentare neperisabile.  Astfel, datorită implicării voluntarului, cumpărătorii donează produse pe care le lasă în boxa pentru donaţii amplasată la ieşirea din magazin. Toate  donaţiile acumulate se vor transforma în pachete alimentare şi prânzuri calde distribuite persoanelor nevoiaşe pe parcursul întregului an.

Descoperă motivaţia a șapte tineri care fac voluntariat și s-au implicat în ediţiile precedente ale campaniei de Paşti „Masa Bucuriei” AICI.

Dacă eşti tânăr, ambiţios şi vrei să devii un Super Erou în viaţa unei persoane nevoiaşe, până la data de 15 aplică şi devino voluntar în campania „Masa Bucuriei”.  Detalii şi formularul online îl găseşti AICI.

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.