hackathon

AIESEC Cahul a deschis aplicările pentru toți studenții din sudul țării dornici de a acumula experiență încă de pe băncile facultății

Prezent în peste 2400 universități din 126 țări și teritorii, AIESEC este rețeaua globală de tineri destinată dezvoltării potențialului de leadership al acestora pentru a aduce un impact pozitiv în societate.

În orașul Cahul, AIESEC este prezent din anul 2011. Aici își desfășoară activitatea tineri pasionați și implicați, care desfășoară anual proiecte și conferințe ce dezvoltă zeci de tineri din orașul Cahul.

Dacă vrei să obții experiență de dezvoltare personală, compusă din oportunități de leadership, stagii de practică internaționale şi participarea într-un mediu global de învățare, să aplici lucrurile învățate la facultate, sau ești în căutare de noi oportunități, atunci te anunțăm că începând cu data de 20 martie 2016, până pe 8 aprilie 2016, poți deveni unul din membrii echipei noastre.

Aici ai șansa să obții nenumărate oportunități de dezvoltare și beneficii, precum:

- Să acumulezi cunoștințe practice în diferite domenii, care te vor face mai competitiv după absolvirea facultății (marketing, management, finanțe, vânzări, resurse umane, managementul evenimentelor și al proiectelor);

- Să organizezi și să participi la conferințe și proiecte naționale și internaționale;

- Să obții experiența unui schimb intercultural;

- Să obții experiență de lider și să-ți îmbunătățești aptitudinile personale, cum ar fi: leadership, public speaking, time management;

- Să comunici și să lucrezi cu persoane din diferite țări ale lumii;

- Să aplici cunoștințele după principiul „learn by doing”;

- Să aderi la o rețea globală de tineri.

Pentru a deveni membru AIESEC Cahul trebuie să treci următoarele etape de selecție:

1. Aplicarea

Formularul de aplicare îl găsești AICI și este primul pas al procesului de selecție pentru viitorii membri AIESEC Cahul. Prin completarea aplicării ne ajuți să te cunoaștem și să aflăm motivația ta de a fi parte a echipei AIESEC.

2. Interviul

La următoarea etapă vei fi invitat la un interviu, care ne va ajuta să cunoaștem mai multe despre abilitățile și competențele tale.

Dacă simți că ești făcut pentru a fi ceva mai mult decât un simplu student, AIESEC Cahul te așteaptă pentru a-ți preda ștafeta! Fii liderul de care LUMEA are nevoie!

Mai multe detalii găsești aici: www.aiesec.md, sau pe pagina de Facebook AIESEC Cahul.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.