Camera Tinerilor Antreprenori JCI Chișinău recrutează voluntari în echipa de secretariatJunior Chamber International (JCI) Chișinău anunță concurs pentru selectarea celor mai activi tineri voluntari care vor să facă parte din echipa de secretariat a organizației.

Tinerii selectați vor fi implicați și vor obține cunoștințe în una dintre ariile de activitate ale JCI Chișinău: dezvoltare business, dezvoltare personală, oportunități internaționale sau implicare socială. Totodată, vor avea ocazia să-și îmbunătățească cunoștințele în ce privește comunicarea într-o organizație, stabilirea de parteneriate, comunicarea cu profesioniști din diferite sfere de activitate și altele.

Fiind voluntar în cadrul JCI Chișinău vei avea următoarele Beneficii:
– posibilitatea să te dezvolți multilateral;
– participa gratuit la traininguri, seminare, conferinţe locale;
– experientă practică de învățare în management, leadership şi antreprenoriat;
– vei fi parte a unei echipe tinere, dinamice și inovatoare;
– dezvolta abilități de analiză, planificare și management;
– acces la biblioteca de cunoştinţe JCI;
– interacționa cu diverse companii, ONG-uri sau ambasade;
– investi timpul și resursele tale, într-un mod cât mai util și productiv.

Responsabilităţile tale vor fi:

  • Menţinerea legăturii între toţi membrii comisiei din care vei face parte
  • Acordarea suportului informaţional şi de logistica Preşedintelui şi membrilor comisiei
  • Pregătirea ordinelor de zi, proceselor verbale
  • Organizarea bazei de date pe proiecte şi activităţile comisiei
  • Participarea şi Asigurarea cu logistică la proiecte şi activităţi JCI

Cerințe față de candidați: Abilități de lucru în echipă, capacități de învățare rapidă, comunicare eficientă, cunoașterea limbii române, rusă și engleză, responsabilitate, punctualitate și dorință de dezvoltare personală.

Pentru a participa în concurs, vă rugăm să completați acest formular. Termenul limită de aplicare este 30 iunie ora 23:59. Persoanele selectate vor fi invitate la cea de-a doua etapă de selecție la interviu.
Pentru mai multe detalii, nu ezita să scrieți un mesaj la adresa: chisinau@jci.md sau pe pagina de Facebook.

Junior Chamber International (JCI) este o federație mondială a tinerilor lideri și antreprenori, care numără peste 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 și 40 de ani, și peste un milion de alumni, fiind prezentă în peste 100 de țări. Membrii JCI conduc proiecte în 4 arii de interes: Afaceri, Dezvoltare Personală, Comunitate, Internaționalism.

JCI oferă tinerilor oportunitatea de a-și lărgi cunoștințele și de a contribui la dezvoltarea afacerii/carierei prin participarea activă, prin implicare în comunitate, prin crearea și oferirea spațiului de interacțiune cu potențiali clienți, parteneri la nivel local și internaţional. Totodată, organizația oferă valoroase experiențe practice de învățare în management, leadership și antreprenoriat.

JCI Chişinău este o organizație locală, membră a JCI Moldova alături de JCI Ungheni, afiliate rețelei internaționale. Anual, JCI Chişinău organizează peste 50 de evenimente, dintre care 4 proiecte mari, care implică peste 700 de participanți, cu o vizibilitate de peste 30.000 de oameni.

Articol adaugat de: JCI Chisinau

telegram