Promo

Ofertă pentru producerea unui spot

Distribuie prietenilor:


Asociația obștească CCF/HHC Moldova – Copil, Comunitate, Familie solicită oferte de la companii media pentru producerea unui spot video și audio în cadrul proiectului ”Puternici prin diversitate – aplicarea Indexului Incluziunii”, implementat de CCF/HHC Moldova, în parteneriat cu ChildFund Deutschland și suportul financiar al Ministerului Afacerilor Externe al Germaniei.

Proiectul Puternici prin diversitate – aplicarea Indexului Incluziunii își propune drept scop să promoveze valorile incluzive, să ofere soluții viabile provocărilor din sistemul de învățământ tradițional și drept urmare să transforme școlile în comunități prietenoase tuturor copiilor.

Sarcini:

 • Elaborarea scenariului, în colaborare cu echipa CCF/HHC Moldova;
 • Elaborarea spotului video în limba română cu subtitrare în rusă și engleză cu o durată de până la 45 secunde. Ofertantul va oferi și trei gif-uri în baza spotului video.
 • Elaborarea spotului audio pentru a fi difuzat la radio în limba română și rusă cu o durată de până la 30 secunde.
 • Pregătirea a patru fotografii-cover cu secvențele cheie din spot care urmează a fi utilizate ca instrumente de promovare a spotului.

Criteriile de selecție:

 • Experiența companiei;
 • Portofoliul ofertantului;
 • Oferta financiară;
 • Preț competitiv, cu respectarea raportului preț-calitate.

Oferta financiară va conține:

 1. Date despre companie (denumirea, adresa poștală, datele bancare, telefonul de contact, adresa electronică, persoana responsabilă);
 1. Copia certificatului de înregistrare a companiei;
 2. Conceptul general de realizare a produsului;
 3. Oferta financiară. Prețurile vor fi indicate în euro cu aplicarea TVA la cota 20%. Compararea ofertelor financiare se va face în euro. Ofertele prezentate în altă valută vor fi convertite la cursul oficial al BNM din data limită pentru prezentarea ofertelor.

Oferta urmează să fie expediată la adresa de e-mail olga.sajin@ccfmoldova.org până pe 15 noiembrie 2019 cu mențiunea “Ofertă pentru producere spot”. Spotul urmează a fi realizat până pe 31 ianuarie. Mai multe informații despre proiectul Puternici prin diversitate – aplicarea Indexului Incluziunii puteți afla la https://ccfmoldova.org/internship/despre-proiect. Pentru informații suplimentare o puteți contacta pe Olga Sajin, coordonator comunicare, la numărul de telefon 079433398 sau la adresa de e-mail menționată mai sus.Organizații vizate: CCF Moldova |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo