hackathon

Anunt oferta de pret training Team Building

Asociația de Tineret „Șansa”, în cadrul proiectului „Fondul pentru Tineri Varnița”, contract de grant nr. 538, anunță concurs pentru selectarea unei companii/organizaţii care va organiza şi desfăşura activitatea de team building (outdoor) beneficiarilor săi – membri ai Fondului pentru Tineri Varnița. Termenii de referința și condiții de participare poate fi solicitat la e-mail: budistean@mail.ru  sau la nr. de telefon 069958428, dna Svetlana Budiștean.

Ofertele se vor depune până pe data de 25 iunie 2019, ora 17.00 la sediul Fondului de pentru Tineri Varnița, MD 6539, rl Anenii Noi, s. Varnița, str. Tighina 64 sau în forma electronică la adresa e-mail: budistean@mail.ru.

Acest proiect este realizat de Asociația de Tineret „Șansa” cu suportul Fundației Est-Europene, din resursele acordate de Suedia.Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.