hackathon

MoldHVAA_RFQ_19118 --- furnizarea container modular specializat pentru uz de laborator, remorcă și un set de inseminare artificială

Stimate ofertant,

Chemonics International Inc. cauta sa achizitioneze container modular specializat pentru uz de laborator, remorcă și un set de inseminare artificială conform secțiunii 3 din RFQ. Scopul acestui RFQ este de a solicita oferte pentru articolele menționate.

Prezentarea ofertei și Data limită: Ofertele  urmează a fi depuse nu mai târziu de 18.00 ora locală Chișinău, 14 iunie 2019 prin email hvaaprocurement@chemonics.com.

Întrebări: Întrebările privind cerințele tehnice sau administrative ale acestui RFQ pot fi adresate nu mai târziu de 14.00 ora locală Chisinau, 12 iunie 2019 prin email la adresa hvaaprocurement@chemonics.com.

Specificații: Secțiunea 3 include specificațiile tehnice ale articolelor solicitate.

Oferta de preț: Oferta de preț ca răspuns la prezentul RFQ trebuie să conțină o sumă fixă ce include costurile de livrare și alte costuri. Prețul trebuie fixat în  MDL, TVA 0%.  Oferta trebuie să fie valabilă pentru nu mai puțin de treizeci (30) zile calendaristice după termenul limită de prezentare a ofertei.

Condiții de livrare: Locul livrării articolelor descrise în acest RFQ este Sagaidacul nou, Cimislia, Moldova.

Impozite și TVA: Contractul de achiziție nu stipulează perceperea nici unui tip de taxe, TVA, tarife, impozite sau alte taxe impuse de legislația în vigoare în țara cooperantă.

Evaluarea și Decizia: Va fi selectat ofertantul responsabil a cărui ofertă este respectată în conformitate cu instrucțiunile stipulate în RFQ, ce îndeplinește cerințele de eligibilitate îndeplinește sau depășește specificațiile tehnice minime necesare și este considerată a fi cea mai bună valoare bazată pe cel mai mic preț si acceptabilă din punct de vedere tehnic.

Intregul RFQ este disponibil pentru descarcare la urmatorul link: https://drive.google.com/open?id=1zOgs34ckNYnTzf7LvxvIYu9pGyPthfby

In asteptarea celei mai avantajoase oferte, Va multumim anticipat.

Echipa Moldova HVAA
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.