hackathon

Concurs pentru achiziţionarea produselor alimentare prin metoda cererii ofertelor de preţuri

Concurs pentru achiziţionarea produselor alimentare prin metoda cererii ofertelor de preţuri

OBIECTUL ACHIZIȚIEI: Produse alimentare 

CONTEXT: A.O. “Asociaţia Părinţilor şi Educatorilor Cremenciug”, în perioada 22 aprilie 2019 – 21 aprilie 2020, implementează proiectul „Prin abilitare civică a tinerilor spre o comunitate prosperă”, cu suportul oferit din partea Fundației Est-Europene în parteneriat cu Centrul “Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

SE SOLICITĂ:  oferte pentru procurarea următoarelor produse alimentare

#

Denumirea mărfii

U/M

Preţ unitar TVA 0%

1

Ceai Lipton

pachet

 

2

Cafea Iacobs, 100 gr

cutie

 

3

Zahăr

kg

 

4

Apă minerală OM 0,5 litri

sticlă

 

5

Bomboane Masca

Kg

 

PREȚURILE trebuie să fie indicate în lei moldovenești la cota 0%TVA. Documentele justificative pentru cota TVA Zero vor fi prezentate companiei câştigătoare la semnarea contractului.

Oferta trebuie trimisă în plic sigilat la următoarea adresă:  AO Asociația Părinților și Educatorilor Cremenciug”,  s.Cremenciug raionul   Soroca

sau prin email la apecremenciug@gmail.com  , până la data de 25 mai  2019,  ora 17.00. Ofertele pot fi trimise prin poștă, prin e-mail sau depuse personal.

 

PERSOANA DE CONTACT:  Maria Beila, coordonator de proiect tel. 079075107, e-mail: apecremenciug@gmail.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.