hackathon

Termen extins! Concurs pentru selectarea locației cu scopul desfășurării Școlii de Vară pentru echipele de implementare a Fondurilor pentru Tineri din regiunea Transnistreană

Ajută-ne să distribuim acest articol:

La 1 ianuarie 2017 Fundația Est-Europeană a demarat proiectul ”Construim punți, depășim bariere, finanțat de Uniunea Europeană. Guvernul Suediei cofinanțează acest proiect. Proiectul va susține cooperarea între actorii de pe ambele maluri ale Nistrului și va folosi o abordare apolitică în fortificarea cooperării între ei. Proiectul include cercetări, activități de instruire, vizite de studiu și susținerea diverselor inițiativelor de dezvoltare comunitară. Acțiunea presupune, de asemenea, susținerea Organizațiilor Societății Civile de pe ambele maluri ale Nistrului, atât în implementare diverselor inițiative pe diferite domenii prioritare, cât și la nivel instituțional.

În cadrul acestui proiect, Fundația Est-Europeană planifică organizarea unei Școli de Vară pentru echipele de tineri - membri ai consiliilor de administrare a Fondului pentru Tineri din r. Dubăsari și or. Bender.

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va oferi servicii de cazare, alimentare și sală de instruire pentru buna desfășurarea a Școlii de Vară, care va avea loc în perioada 30 iulie - 02 august, 2019.  

Termenii de Referință, inclusiv sarcina tehnică, pentru acest concurs poate fi accesat mai jos.

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1404&l=ro 

Compania selectată va activa în strânsă colaborare cu o persoană delegată din partea  Fundației Est - Europene pentru coordonarea aspectelor organizatorice și aprobarea tuturor aranjamentelor logistice.

Criterii de selecție

- amplasarea locației în Chișinău sau la o distanță rezonabilă de Chișinău;

- spațiu suficient pentru organizarea activităților în aer liber pentru 50 de participanți, inclusiv disponibilitatea unor spații semi-închise/închise în cazul în care condițiile climaterice nu vor permite realizarea activităților în aer liber;

- oferta de preț (unde se va ține cont de raportul preț / calitate);

- experiență solidă în furnizarea acestui tip de servicii.

Pentru ca ofertele să fie examinate acestea vor include în mod obligatoriu următoarele:

- scurta descriere a companiei;

- oferta financiară care va include prețul per unitate și total (conform tabelului de mai sus) și meniul detaliat.

Atenție! Termen extins! Termenul limită de depunere a ofertelor este: 17 mai, 2019, ora 23:59. 

Ofertele se vor transmite la adresa:

Fundaţia Est – Europeană, str. 31 august 1989, nr. 98, etaj 3, 2004 Chişinău, Moldova sau la e-mail:  concurs@eef.md cu subiectul– „Concurs locație - Școală de Vară_YB_Transnistria”.

Pentru întrebări vă rugăm să ne contactați la următorul număr de tel: 022 23 53 43, sau pe e-mail la concurs@eef.md. 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.