hackathon

Termen extins! Fundatia Est-Europeana anunță concurs pentru selectarea unei / câtorva companii care vor elabora și difuza spoturi video și audio în domeniul alegerilor incluzive

Ajută-ne să distribuim acest articol:

În perioada ianuarie 2018 – iunie 2020 Fundația Est-Europeană (FEE), în parteneriat cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (CPD), Piligrim Demo şi Tarna Rom implementează proiectul „Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive şi corecte în Republica Moldova, conforme recomandărilor UE şi OSCE/ODIHR şi angajamentelor în domeniul drepturilor omului”. Acest proiect este finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.

Pentru promovarea eficientă a incluziunii politice și pentru o informare calitativă a alegătorilor privind beneficiile alegerilor incluzive FEE planifică elaborarea a unui spot video și a unui spot audio, precum și difuzarea acestora. În acest scop, FEE va angaja o companie sau câteva companii specializate în prestarea de servicii solicitate, care vor realiza sarcinile propuse pentru promovarea alegerilor incluzive în Republica Moldova.

Obiective

Mai jos puteți accesa Termenii de Referință. 

http://eef.md/index.php?pag=news&id=1026&rid=1400&l=ro  

În scopul sensibilizării populaţiei şi a factorilor decizionali privind dezideratul de a facilita incluziunea grupurilor sub-reprezentate în procesul electoral şi în politică, vor fi elaborate şi difuzate materiale prin intermediul televiziunii, radioului şi spaţiului online.

Sarcina tehnică pentru acest concurs este compusă din mai multe  loturi pe fiecare grup de servicii. Fiecare lot presupune diferite tipuri de servicii.

Companiile interesate pot aplica pentru un lot sau pentru mai multe loturi concomitent, în dependență de serviciile prestate de fiecare ofertant.

Responsabilități:
Pentru realizarea obiectivului, contractantul va realiza produse de comunicare care vor fi difuzate în perioada mai – iulie 2019 şi va fi responsabil de una sau mai multe sarcini de mai jos.

Aspecte organizaționale:
Contractantul va lucra sub supravegherea directă a Directorului dezvoltare, monitorizare şi evaluare. Contractantul va lucra în afara oficiului FEE și va participa la toate ședințele legate de realizarea sarcinilor. Structura și conținutul documentelor menționate mai sus vor fi elaborate reieșind din cerințele FEE.

Atenție! Termen extins! Data limită pentru depunerea ofertelor este 20 mai, 2019.

Dosarul va fi trimis, personal sau prin poștă, semnat și ștampilat, la următoarea adresă: Fundația Est-Europeană, str. 31 August 1989, nr. 98,  etaj nr. 3, MD-2004, Chișinău, Moldova.

Dosarul poate fi trimis și prin email la adresa: //concurs@eef.md/">concurs@eef.md, cu mențiunea ”Video/audio alegeri incluzive”.

Pentru mai multe informații, va rugăm să ne scrieți pe adresa //info@eef.md/">info@eef.md. Clarificările de rigoare vor fi făcute doar în scris.

Pentru informații despre activitățile Fundației Est - Europene vă rugăm să accesați site-ul www.eef.md.

Nota bene!
- Doar companiile selectate vor fi contactate.
- Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.