I. P. Trimbos Moldova anunță concurs pentru selectarea serviciilor de catering

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Instituția Privată Trimbos Moldova anunță concurs pentru selectarea serviciilor de catering în cadrul proiectului moldo-elvețian MENSANA - ”Suport pentru reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova”*.

Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contracta o companie care va presta servicii de catering pentru un atelier de lucru ce va avea loc pe data de 21 mai 2019, în mun. Chișinău.

Detalii eveniment:

- Nr. de participanți: 70

- Durata desfășurării evenimentului: ora 09.00 - 13.30

- Servicii solicitate: pauză de cafea, pauză de prânz/ stil fourchette

Cerințe față de oferte:

1. Prețul pentru o pauză de cafea și prânz (per persoană) va fi indicat în MDL / cota TVA 0%;

2. Se va indica meniul aproximativ propus pentru pauza de cafea și prânz care va include și gramajul alimentelor propuse;

3. Prețul pentru cheltuielile de transport și deservire;

4. Copia licenței;

5. Datele de contact ale persoanei responsabile.

Prețul va fi indicat în MDL, la cota TVA 0% (proiectul este scutit de TVA, iar Instituția Privată Trimbos Moldova va oferi toate documentele necesare în acest sens).

NOTĂ:

Se vor lua în considerație doar ofertele companiilor ce prestează servicii în domeniul alimentației publice, care dețin licența și certificarea necesară.

În cazul unei colaborări reușite, I. P. Trimbos Moldova va lua în calcul semnarea unui contract de lungă durată cu compania câștigătoare.

Data limită de depunere a ofertelor: 17 mai 2019, ora 10.00.

Ofertele vor fi prezentate prin poșta electronică, la adresa de e-mail olga.mereanu@trimbos.md sau la sediul I. P. Trimbos Moldova (str. Universității 26v, mun. Chișinău, Republica Moldova), cu mențiunea ”Concurs de selectare servicii catering”.

Pentru informații suplimentare:

Olga Mereanu, asistentă administrativă, I. P. Trimbos Moldova, 060444665, olga.mereanu@trimbos.md

 

Doar compania/companiile selectate vor fi contactate. 

*Proiectul MENSANA - ”Suport pentru Reforma serviciilor de sănătate mintală în Moldova”, finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și  Cooperare, implementat I.P. Trimbos Moldova în conformitate cu necesitățile de reformare stabilite de Ministerul Sănătății, Muncii și Proiecției Sociale al Republicii Moldova (MSMPS) este în faza a II-a (2018 - 2022), care prevede asigurarea facilitării noului model de îngrijiri în sănătatea mintală comunitară la nivel național.Organizații vizate: IP ”Trimbos Moldova” |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.