hackathon

ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ ASOCIAŢIA MUZICAL-CORALĂ/ MOLDOVAN NATIONAL YOUTH ORCHESTRA (MNYO) solicită oferte comerciale pentru selectarea unei companii care va elabora spoturi video/audio

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 

ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ ASOCIAŢIA MUZICAL-CORALĂ/MOLDOVAN NATIONAL YOUTH ORCHESTRA (MNYO)

solicită oferte comerciale pentru selectarea unei companii care va elabora spoturi video/audio

 

Cadrul general

MNYO lansează proiectul de incluziune socială prin muzică  La La Play Voices destinat tuturor copiilor de la 10 la 16 ani ce iubesc muzica, proiect finanțat de UNICEF Moldova, Fundația Est-Europeană şi Suedia.

În perioada 15 mai – 24 august 2019, echipa La La Play Voices va ajunge în 18 locații, acoperind toate cele 32 raioane din Moldova, inclusiv Găguzia și regiunile din partea stângă a râului Nistru. În cadrul concursului național vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni peste 700 de copii cu aptitudini muzicale la nivel național, dintre care vor fi selectați 101 copii beneficiari finali, fiind încurajați să participe copiii cu autism și cu dizabilități locomotorii. Rezultatul final va constitui 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra pentru perioada iulie-decembrie pe cele mai prestigioase săli din țară și nu doar.

Proiectul de incluziune sociala La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia au fost selectați 20 de copii talentați care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezentă diversitatea etnică și socială a Moldovei.

Pentru buna desfăşurare a proiectului, MNYO implementează campania de promovare a acestuia care va include elaborarea de spoturi video/audio de promovare a concursului La La Play Voices, urmărindu-se informarea calitativă a cetăţenilor din întreaga ţară. 

Spoturile vor furniza repere esenţiale asupra oportunităţilor şi beneficiilor proiectului de incluziune socială La La Play Voices, încurajând tinerii cu aptitudini muzicale din ţară să participe la acest concurs. În acest scop, MNYO va angaja o companie specializată în prestarea de servicii solicitate, care vor realiza sarcinile propuse în strânsă colaborare cu echipa MNYO.

Sarcina tehnică

Serviciu

Parametri tehnici

Cantitate

Responsabilităţile companiei

Elaborare spot publicitar video

Durata: 4 min.

Executare:

grafică/animaţie

40

Elaborare scenariu,

Producerea spotului,

Coordonarea conţinutului cu MNYO

Elaborare spot publicitar audio

Durata: 30 sec.

40

Elaborare scenariu,

Producerea spotului,

Coordonarea conţinutului cu MNYO

 Candidații eligibili:

Entitățile eligibile pentru a participa la acest concurs sunt companiile specializate în producerea de spoturi video/audio. Candidații trebuie să demonstreze experiență anterioară în domeniu. 

 Dosarul de aplicare va include:

  • oferta tehnică, care va descrie viziunea aplicantului;
  • termene de livrare a produselor solicitate;
  • ofertă financiară detaliată, cu indicarea costurilor pentru fiecare produs/serviciu, per unitate și totalul.
  • CV-ul companiei și alte documente care vor demonstra experiență în domeniu;
  • lista clienților anteriori și a produselor realizate relevante (desfășurate în ultimii 2 an).

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 13 mai 2019

Oferta comercială cu mențiunea – Ofertă servicii elaborare spoturi video/audio - se va expedia prin poşta electronică mnyorchestra@gmail.comOrganizații vizate: Fundatia Est-Europeană | Ambasada Suediei | UNICEF |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.