Centrul Media pentru Tineri contractează formator/formatoare pentru cea de-a patra ediție a „Media Tur”

Scopul „Media Turului” este de a oferi oportunitate tinerilor, actorilor media (jurnaliști/bloggeri/vloggeri) și activiștilor civici de a explora subiecte care afectează viața cetățenilor Republicii Moldova și de a atrage atenția publicului prin elaborarea materialelor multimedia.

Cea de-a patra ediție a evenimentului Media Tur va avea loc în perioada 16-17 mai. Tema acestui Media Tur va fi: „Monumente naturale (ne)protejate de stat”.

Prima zi a evenimentului presupune o instruire a participanților din partea formatorului/formatoarei despre importanța monumentelor naturale din Republica Moldova (Toltrele Prutului , Peștera Emil Racoviță, Parcul Țaul) și implicarea statului în protejarea lor. Informația trebuie să fie livrată într-un mod simplu și accesibil.

În cea de-a doua zi, formatorul/formatoarea, împreună cu participanții și organizatorii, va pleca într-o vizită de documentare a monumentelor sus-numite. În cadrul vizitei, formatorul/formatoarea va avea misiunea de a coordona participanții, de a livra informații de interes și de a îndeplini rolul de ghid.

Ulterior, participanții vor realiza un material jurnalistic la subiectul dat.

Cei interesați de anunț sunt rugați să expedieze CV-ul și o scrisoare de intenție ce include oferta, pe adresa training.centrulmedia@gmail.com.

Cerințe generale:

Experiență de comunicare și lucru cu tinerii și reprezentanții mass-media.

Experiență de a livra informația într-un mod simplu și interactiv.

Cunoaștere a domeniului protecția mediului înconjurător.

Experiență în scrierea materialelor jurnalistice.

Disponibilitate de a ghida participanții în scrierea materialelor jurnalistice.

Flexibilitate și responsabilitate.

Data-limită: 1 mai, 2019.

Vor fi contactate doar persoanele ale căror dosare vor fi selectate.

Pentru mai multe detalii, puteți suna la nr: 067 664 465

 

Sperăm ca prin intermediul acestor Media Tururi să dezvoltăm abilitățile tinerilor de a observa problemele cu care se confruntă societatea. Totodată, ne dorim ca ei să devină actori civici activi și să raporteze sau să tragă un semnal de alarmă atunci când sesizează o problemă.Organizații vizate: Centrul Media pentru Tineri |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.