hackathon

Solicitarea ofertei de preț pentru procurarea bicicletelor tandem în Soroca

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociaţia Obştească Centrul de Asistenţă Socială „Casa Speranțelor” din or. Soroca solicită oferte de preț pentru procurarea bicicletelor tandem.

Echipamentul este planificat  în cadrul proiectului «ACCES PENTRU SUCCES: PARTENERIAT PENTRU DEZVOLTAREA DURABILĂ COMUNITARĂ»,  finanţat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Susţinerea măsurilor de promovare a încrederii” și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone, în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei.

În cadrul acestui proiect se planifică procurarea a  6 biciclete Tandem City Bike. În acest scop, organizația va selecta un furnizor,  care va oferi un preț competitiv, echipament de calitate, cu termen de garanție, și livrare gratuită.

Oferta comercială va include prețul fără TVA.

Ofertele pot fi  prezentate la adresa  de e-mail: casasperan@yandex.ru sau la sediul Asociaţiei, str. Alexandru cel Bun, 36/39/6, or. Soroca, MD-3006.

Persoana de contact - Valentina Onica, tel. 069921994

Data limită de prezentare a ofertelor este 29 martie  2019, ora 12:00.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.