hackathon

Cerere de oferte pentru achiziționarea serviciilor de dezvoltare, actualizare și întreținere a paginii Web și a Platformei de e-learning

Asociația Obștească pentru Copii și Tineret “FĂCLIA” lansează invitația de participare la concurs pentru achiziționarea serviciilor de dezvoltare, actualizare și întreținere a paginii Web și a Platformei de e-learning prin metoda cererii ofertelor de prețuri.

Prestarea serviciilor va avea loc în cadrul proiectului ”Centrul de Suport în Afaceri – Ungheni HUB”, implementat de Asociația “FĂCLIA” în perioada 10 septembrie 2018 – 09 martie 2020. Acest grant este finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene în cadrul Proiectului “Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării”.

În vederea implementării obiectivelor proiectului, Asociația “FĂCLIA” solicită oferte de la companii specializate în vederea prestării serviciilor conform următorilor termeni de referință.

Ofertele vor fi prezentate la adresa de e-mail: faclia.ungheni@gmail.com până la data de 17 martie 2019.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 023620288, 069724815 sau la adresa de e-mail: faclia.ungheni@gmail.com
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.