hackathon

Anunt tender elaborare site web "Nistrul de Jos"

ADA

 

 

 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unui agent economic pentru elaborarea site-ului web pentru Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”. Termenul de executare a lucrărilor este martie 2019 - mai 2019.

Cerințe: Persoana juridică înregistrată cu experiență în domeniu.

Sarcina tehnică şi cerinţele faţă de companie pot fi găsite pe www.biotica-moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”site web” este 7 martie 2019, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  <biotica.md@gmail.com>; sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Liliana Josan, tel. 069150557.

Proiectul „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” este implementat de consorțiul format din SE BIOTICA și AO EcoContact.Organizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.