SOLICITARE DE OFERTE AO ”Social Asist” solicită oferte pentru producerea, livrarea și instalarea a 3 sere de tip tunel și a sistemelor de irigație și încălzire pentru locuințele protejate din s. Cocieri r. Dubăsari.

 

 

Către:              Companiile specializate                                                     

De la:               AO SOCIAL - ASIST

Subiect:           Producerea, livrarea și instalarea a 3 sere de tip tunel cu sisteme de irigație și încălzire, pentru locuințele protejate din localitatea Cocieri, r. Dubăsari.

Data:                26/02/19

 

Descriere/Context:

AO ”Social Asist”, în cadrul Proiectului în curs de desfășurare ”ACCEPT- Asistăm Comunitatea Care Este Pentru Tine” finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Proiectului „Servicii sociale mai bune printr-un parteneriat durabil dintre societatea civilă și guvern” co-finanțat și implementat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Human Services International Moldova, Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei, Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova, oferă suport în procesul de dezinstituționalizare și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități  din trei locuințe protejate din s. Cocieri, r. Dubăsari.

Scopul proiectului implementat este susținerea  incluziunii sociale a persoanelor cu dizabilități psihosociale prin oferirea de servicii sociale calitative, inclusiv prin formarea abilităților de antreprenoriat social și dezvoltarea competențelor persoanelor cu dizabilități intelectuale de a se încadra în activități generatoare de venit.

Pentru realizarea obiectivelor stabilite, proiectul urmărește selectarea unei companii specializate în producerea, livrarea și instalarea a 3 sere de tip tunel și a sistemelor de irigare și încălzire pentru acestea.

Obiective:

Obiectivul acestei sarcini este identificarea și selectarea celei mai bune oferte  pentru lucrările de proiectare, producere, livrare și instalare a 3 sere de tip tunel și a sistemelor de irigare și încălzire pentru acestea.

Parametri tehnici și fizici:

 • Seră de tip tunel
 • Construcție din aluminiu sau metal galvanizat
 • Acoperire cu strat folie de polietilenă cu grosime de min. 180 mk
 • Sistem de încălzire
 • Sistem de irigație prin picurare
 

Descrierea tehnică

Unități de măsură - metri

1

Lățimea totală a serei

4 m

2

Lungimea serei

15 m

3

Înălțimea la vîrf

3 m

 

 

Criterii de eligibilitate:

 • Agentul economic ofertant să fie înregistrat pe teritoriul Republicii Moldova;
 • Agentul economic să aibă experiență, în domeniul producerii și instalării serelor și a sistemelor de încălzire, de cel puțin 3 ani .
 • Compania să aibă experiență de realizare a cel puțin 3-5 proiecte similare de succes (cu anexare referințe sau poze ale obiectelor instalate);
 • Compania selectată trebuie să fie disponibilă să livreze produsul, dar, în același timp, să aibă capacitatea de a livra semințe de calitate, la solicitare, conform necesităților;
 • Preț competitiv

Oferta Comercială va conține următoarele:

Oferta Comercială va fi prezentată în MDL (cota TVA zero) și va include:

 • Certificatul de înregistrare al Companiei, rechizitele bancare
 • Datele de contact, adresa și telefonul reprezentatului autorizat, data, semnătura conducătorului și amprenta ștampilei;
 • Caracteristicile și specificațiile tehnice ale produsului propus
 • Costul în MDL per produs livrat (aici indicați descrierea amănunțită a costurilor pentru fiecare element al construcției serei împreună cu costul livrării și instalării acestora); costul și descrierea detaliată a sistemului de irigare;
 • Oferta va fi prezentată în limba română.

AO Social-Asist va furniza Companiei detaliile disponibile și va asista la colectarea altor date necesare direct din locuințele protejate din Cocieri.

Amplasarea:

Adresa 1: Satul Cocieri, raionul Dubăsari, str. Livezilor

Adresa 2: Satul Cocieri, raionul Dubăsari, str.  Renașterii

Adresa 3: Satul Cocieri, raionul Dubăsari, str. Iurii Gagarin

Durata sarcinii:

Durata fazei 1: Numărul total de zile pentru producerea serelor este de 30 de zile de la data semnării contractului.

Durata fazei 2: Transportarea și instalarea serelor se va face conform termenilor stabiliți în acord comun stipulate în contract.

Impozite și TVA:

Proiectul este finanțat din sursele financiare primite din contul grantului oferit de Comisia Europeană prin intermediul Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova (UE) și nu permite finanțarea altor taxe, se aplică cota TVA = 0, în conformitate cu Hotărîrea Guvernului nr. 246 din 08.04.2010, și art. 104, lit.c din Codul Fiscal.

Termenul limită de depunere a cererilor și protocolul: Orice întrebări survenite cu privire la prezenta solicitare de oferte pot fi trimise la adresa socialasist@gmail.com  până la data de 15 martie 2019. Ofertele de preț vor fi trimise până la data de 15 martie 2019, ora 17:00, la adresă electronică: socialasist@gmail.com 

                                                                              

                                                                                              

 

 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.