Concurs de selectare a locațiilor pentru Tabăra de vară

Terre des hommes Moldova anunță un concurs de selectare a locațiilor (hotel, pensiune, bază de odihnă) pentru desfășurarea Taberei de vară pentru copii și cadre didactice în perioada 07 - 27 iulie 2019.

CADRUL GENERAL

Terre des hommes Moldova implementează proiectul „Prevenirea violenței asupra copilului prin implicarea comunității”, susținut financiar de Fundația Oak, ce are scopul de a preveni violența asupra copilului. Obiectivele proiectului vizează prevenirea violenței în școală prin transformarea culturii școlare, responsabilizarea copiilor și instruirea cadrelor didactice; prevenirea maltratării copilului în cadrul familiei prin îmbunătățirea abilităților parentale și reducerea normelor sociale care provoacă și perpetuează violența. Proiectul va contribui la realizarea acestor obiective printr-o combinație de acțiuni: consolidarea capacităților specialiștilor, împuternicirea copiilor, sensibilizarea și mobilizarea comunitară.

În acest context, Terre des hommes Moldova anunță un concurs de selectare a locațiilor pentru desfășurarea a 3 tabere în perioada 07 - 27 iulie 2019, la care vor participa copii și cadre didactice din mai multe localități ale Moldovei.

Cerințele față de ofertanți și detaliile concursului sunt oferite în termenii de referință, pe care îi găsiți în fișierul anexat (inclusiv AICI).

Companiile interesate sunt invitate să expedieze ofertele pe adresa de e-mail //mda.office@tdh.ch">mda.office@tdh.ch sau direct la oficiul Terre des hommes Moldova: str. Nicolae Iorga, nr. 6, of. 3, mun. Chişinău, MD-2009.

Ofertele financiare trebuie să fie semnate și ștampilate.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: vineri, 22 februarie 2018, ora 18:00.

Relații la telefon: 022 23 80 39

Alte articole de acest autor:


Organizații vizate: Terre des Hommes |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.