hackathon

IDOM anunță tender pentru selectarea unei companii care va asigura cazarea, alimentarea și o sală de conferință în vederea organizării unei sesiuni de formare a jurnaliștilor în perioada 15.02.2019 - 16.02.2019.

INSTITUTUL PENTRU DREPTURILE OMULUI DIN MOLDOVA (IDOM)

anunță 

TENDER / TERMENI DE REFERINȚĂ

Chișinău, 5 februarie 2019

Titlul:

Servicii de cazare, alimentare și sală de conferință

Locația:                                               

or. Vadul lui Vodă

Durata contractuală:                        

15.02.2019 - 16.02.2019

Timp solicitat:                                

2 zile, 1 noapte

Descriere succintă:                               

Prestatorul va asigura servicii de cazare, sală de conferință și alimentarea participanților și a echipei de implementarea a proiectului „Promovarea aplicării efective a drepturilor omului față de persoanele cu dizabilități mentale în vederea protecției drepturilor acestora”, finanțat de Ambasada Finlandei la București, precum și a Suediei prin programul  Core–Support.

CONTEXT

Contractul este solicitat ca parte integrală a proiectului „Promovarea aplicării efective a drepturilor omului față de persoanele cu dizabilități mentale în vederea protecției drepturilor acestora”, implementat de IDOM cu suportul financiar al Ambasadei Finlandei la București, precum și cu suportului financiar oferit prin intermediul Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională (Sida) în cadrul programului Core–Support.

OBIECTIV

Obiectivul este asigurarea condițiilor de cazare, alimentare și sală de conferință în vederea organizării unei sesiuni de formare a jurnaliștilor, inclusiv pentru echipa de implementare. Serviciile vor fi prestate către IDOM și va număra 25 de beneficiari direcți, în intervalul 15–16 februarie 2019. Evenimentul din data de 15 va începe în jurul orei 9:00 și închiderea evenimentului din data de 16, la ora 17:00.

SERVICIILE PRESTATE

 1. Asigurarea sălii de conferințe pe durata a 2 zile (15–16 februarie 2019):
 • Prestatorul va asigura o sală spațioasă cu capacitatea nu mai mică de 25 de persoane, dotată cu mese și scaune corespunzătoare;
 • Sala va fi echipată cu proiector, tehnică de sonorizare audio și flipchart.

 

 1. Cazarea a 25 de persoane:
 • 22 persoane vor fi cazate în numere cu capacitate ce nu depășește 2 persoane;
 • 3 persoane vor fi cazate în numere individuale.
 1. Alimentarea a 25 de persoane va include:
 • prânz – 2
 • cină – 1
 • mic dejun – 2
 • pauză de cafea – 4

MODALITATEA DE PARTICIPARE LA CONCURS

Persoanele juridice interesate sunt invitate să trimită cererea de ofertă care vor include:

 1. Oferta tehnică;
 2. Oferta financiară.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosarele complete vor fi expediate prin email la adresa info@idom.md până în data de 8 februarie 2019, ora 23:00, cu mențiunea - „FINLAND servicii de cazare și alimentare. Dosarele complete mai pot fi depuse la sediul IDOM, situat pe str. Mitropolit Dosoftei 95 A, mun. Chișinău, până în data de 8 februarie 2019, ora 27:00”.

Vor fi evaluate doar dosarele complete.

Despre rezultatele concursului vor fi anunțați doar candidații selectați. Persoana de contact: Dumitru Russu, Tel.: +373 795 32 329 sau +373 22 838 408, Email: dumitru.russu@idom.md
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.