hackathon

Anunt de lansare a tenderului de procurare de echipament medical pentru centre de sanatate primara din Republica Moldova

logo h viatasan

 

 

 

Proiectul Viată Sănătoasă: Reducerea poverii bolilor netransmisibile (“Viatasan”) este finanțat de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și implementat de Institutul Elvețian Tropical și de Sănătate Publică (Swiss TPH) în Republica Moldova.

Obiectivul general al proiectului este de a contribui la îmbunătățirea sănătății populației Republicii Moldova, în special în mediul rural, prin reducerea poverii bolilor netransmisibile (BNT).

În vederea implementării activităților proiectului se anunță lansarea tenderului de procurare a echipamentului medical și accesorii destinate Centrelor de Sănătate Primară din Republica Moldova.

Formularele de aplicare la tender se pot solicita la adresa electronică natalia.parea@viatasan.md. 

Data limită de prezentare a ofertelor comerciale este 14.03.2019, ora 14.00 pe adresa: Maria Ciobotari nr. 6, mun. Chisinau, Tel/Fax: + 373 22 23 32 45.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.