Cerere de ofertă de preț – servicii de catering și închiriere sală de conferință

People in Need (PIN) este o organizație nonguvernamentală internațională înființată în anul 1992 la Praga, Republica Cehă, care oferă asistență regiunilor afectate de conflicte sau calamități naturale și promovează respectarea drepturilor omului. Fiind una dintre cele mai mari ONG-uri din Europa Centrală, PIN susține dezvoltarea țărilor prin activități de advocacy pentru drepturile omului și libertățile democratice, activități de consolidare a sectorului social și cel educațional, dar și acțiuni de sensibilizare și informare. În Republica Moldova, PIN activează din anul 2003 pentru a dezvolta agricultura ecologică și sectorul de business în general, pentru a consolida societatea civilă și a împuternici tinerii, precum și pentru a promova incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

Reprezentanța PIN în Republica Moldova invită companiile specializate din țară să participe la tenderul de procurare a serviciilor de catering și închiriere sală pentru training/conferință, după cum urmează:

  • Companie înregistrată în Republica Moldova.
  • Companie specializată în oferirea serviciilor de catering și închiriere sală de conferință pentru 15 - 35 de persoane, inclusiv oferirea unor băuturi/gustări la începutul evenimentului, de ex. ceai/cafea/frișcă/apă plată/prăjituri.
  • Servicii privind microfoane și cabine de traducere, căști de traducere, proiector, flipchart, carioci pentru tablă/flipchart, imprimare documente de format A4 alb-negru/color.
  • Companie ce oferă servicii de fourchette și catering (vă rugăm să includeți prețurile pentru toate pachetele disponibile).
  • Minim 3 ani de experiență de succes pe piață.

Cerințe minime pentru prezentarea ofertei:

  • Oferta de preț trebuie să fie calculată în MDL sau în EURO, cu specificația ratei de schimb.
  • Va conține date generale despre ofertant (denumire, nume administrator, rechizite/date bancare, copia certificatului de înregistrare a companiei cu aplicarea ștampilei și a semnăturii administratorului).
  • Declarație cu privire la disponibilitatea de a oferi servicii la cota TVA 0 (PIN Moldova va oferi documentele necesare pentru a demonstra dreptul de a procura bunuri și servicii la cota TVA 0).

Companiile interesate vor transmite ofertele complete la adresa de e-mail: svetlana.procopciuc@peopleinneed.cz

Titlu pentru mesajele expediate electronic: Servicii Catering PIN Moldova

Termenul limită de prezentare a ofertei: 7 februarie 2019, ora 17:00.

Orice întrebări sau concretizări pot fi solicitate până la data de 31 ianuarie 2019, la adresa de e-mail: svetlana.procopciuc@peopleinneed.czOrganizații vizate: People in Need |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.