AO "AVE Copiii" - concurs de oferte pentru selectarea unei companii care prestează servicii de catering

AO Asociația pentru Abilitarea Copilului și Familiei „AVE Copiii” în cadrul proiectului „Asistență socială, medicală și educațională pentru refugiați și solicitanți de azil” susținut de Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR) anunță concurs de oferte pentru selectarea unei companii care prestează servicii de catering.

Oferta trebuie să includă:

  1. Certificatul de înregistrare a companiei;
  2. Oferta de preț în MDL pentru o persoană pentru prinz şi pauză de cafea. 

Condiții față de ofertanți:

  1. Flexibilitate de a schimba numărul de porții;
  2. Posibilitatea de livrare în Chișinău și în țară (Bălți, Cahul);
  3. Disponibilitatea de a opera tranzacții prin transfer cu prețurile la TVA cota 0 (proiectul este scutit de TVA, AO AVE Copiii va oferi toate documentele confirmătoare în acest sens);

Termeni limită și alte condiții:

  1. Termenul limită de prezentare a ofertelor este 4 februarie 2019, ora 17.00 (ora locală).
  2. Ofertele depuse după termen nu vor fi examinate. Ofertele incomplete nu vor fi considerate pentru evaluare.
  3. Ofertele vor fi prezentate în format electronic și expediate prin e-mail la adresa – office@avecopiii.md cu mențiunea: „Ofertă de prețuri pentru servicii catering”.
  4. Întrebările, concretizările referitor la tender vor fi transmise prin email office@avecopiii.md până pe 28 ianuarie 2019.
  5. AVE Copiii își rezervă dreptul de a solicita concretizări sau de a respinge propunerile fără a da explicații ofertanților.Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.