Servicii de traducere din limba română în limba engleză

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociaţia Obştească ”Centrul pentru Politici, Inițiative și Cercetări PLATFORMA” este în căutarea unui consultant/unei consultante pentru oferirea serviciilor de traducere din limba română în limba engleză a unui text care face o analiză critică a reflectării în mass-media a Congresului Mondial al Familiilor (septembrie 2018).

Textul are un volum de 20 pagini A4 (aproximativ 45 mii semne cu tot cu spații, cu note de subsol incluse), în format .doc.

Această activitate face parte din proiectul ”Informarea opiniei publice despre desfășurarea Congresului Mondial al Familiilor din Chișinău” (World Congress Family Moldova September 2018). Proiectul este realizat cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova, prin intermediul Departamentului Justiție și Drepturile Omului.

Invităm persoanele interesate să depună ofertele financiare pînă pe data de 14 ianuarie 2019, ora 17.00  pe adresa electronică ao.platforma@gmail.com

 

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa:

Vitalie Sprînceană, Director de Proiect, tel: +373 685 68725

E-mail:  ao.platforma@gmail.com

 

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.